pro kennex

PRO KENNEX KI 5 RACKET (260 GR)

CONTROLEKRACHTWENDBAARHEID

De Pro Kennex KI 5-racketreeks heeft een slanker ontwerp met een grijs frame en een gele binnenkant. Comfort, het sterke punt van deze reeks, staat nog steeds in de schijnwerpers dankzij de Kinetic-technologie die echte bescherming biedt tegen schokken en beschermt tegen armblessures zoals tenniselleboog.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-20%
€ 219,00
€ 175,20
Adviesprijs : € 219,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Comfort - Beheersing - Vermogen

Het Pro Kennex KI 5 260g racket is vernieuwd met een nieuw uiterlijk, maar behoudt zijn sterke punten. Dit zeer veelzijdige racket van 260 gram is zeer wendbaar dankzij zijn balans van 34 cm, waardoor u een aanzienlijke versnelling kunt geven vanaf de kop van het racket.
Het blad van 645 cm². biedt een goede vergevingsgezindheid bij schoten en maakt een gemakkelijke offsetting mogelijk. Het 16x20 snarenpatroon combineert spin, controle en kracht om het beste bij je spel te passen en je tegenstanders tegen te gaan.
Dit racket is zeer comfortabel om mee te spelen en beschermt je arm tegen blessures dankzij de Kinetic en SpiralTech Carbon technologieën die alle trillingen van meervoudige impact met de bal effectief absorberen.

Dit racket bevat 5 gram Kinnetic balletjes die helpen trillingen te absorberen.

Speler type :

- Beginnende of oudere spelers die een comfortabel racket willen dat hen beschermt tegen armproblemen en dat wendbaarheid en kracht biedt.

Technologieën :

- SpiralTech Carbon: Deze technologie combineert materialen die in de ruimtevaartindustrie worden gebruikt om je nog meer schokabsorptie te geven, terwijl de stijfheid van het model wordt vergroot voor meer kracht.
- Kinetic: Jetron kogels zijn geplaatst op de 3 uur en 9 uur posities van het racket en in het handvat om maximale trillingen te absorberen en je arm te beschermen tegen schokken. Dit zal ook de vergevingsgezindheid bij excentrische treffers vergroten.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 260 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.58 cm
Balans onbespannen 34 cm
Snarenpatroon 16x20
Referentie KKI5260-2022
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier