pro kennex

PRO KENNEX KI 5 TENNISRACKET (270 GR)

KRACHTWENDBAARHEIDCOMFORT

Het Pro Kennex KI 5 270g racket heeft een strak design met een grijs frame en een gele binnenkant. Comfort, de belangrijkste troef van deze reeks, staat nog steeds op de voorgrond dankzij de Kinetic-technologie die een reële bescherming biedt tegen schokken en armblessures zoals tenniselleboog voorkomt.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-20%
€ 219,00
€ 175,91
Adviesprijs : € 219,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Comfort - Wendbaarheid - Kracht

Het Pro Kennex KI 5 tennisracket weegt 270 gram en met een kopzwaar balanspunt op 34.5cm, verzekert dit racket veel wendbaarheid.
Het grote blad van 645cm² geeft je zowel meer vergevingsgezindheid als meer kracht bij het slaan, dankzij een tienvoudig trampoline-effect. Dit racket is langer wat zorgt voor een hefboomeffect en zo meer kracht verzekert bij het serveren, omdat de bal vanuit een hogere hoek wordt gespeeld.

Het 16x20 snarenpatroon maximaliseert de controle die dit frame biedt, terwijl je toch veel spin op de bal kunt zetten. Dit racket is zeer comfortabel om mee te spelen en beschermt je arm tegen blessures dankzij de Kinetic- en SpiralTech Carbon-technologieën die alle trillingen van meervoudige impact met de bal effectief absorberen.

Dit racket bevat 5 gram Kinetic balletjes om de trillingen te helpen absorberen.

Type speler:

- Beginnende spelers die een comfortabel racket willen dat hen behoedt voor armproblemen en dat wendbaarheid en kracht biedt.

Technologieën :

- SpiralTech Carbon: Deze technologie combineert materialen die in de ruimtevaartindustrie worden gebruikt om je nog meer schokabsorptie te geven, terwijl de stijfheid van het model wordt vergroot voor meer kracht.
- Kinetic: Jetron bolletjes zijn geplaatst op de posities 3 uur en 9 uur in het racket en in de greep om trillingen te absorberen en je arm te beschermen tegen schokken. Dit zal ook de vergevingsgezindheid vergroten.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 270 g
Bladformaat 645 cm²
Balans onbespannen 34.5 cm
Snarenpatroon 16x20
Referentie KKI5270-2022
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier