pro kennex

PRO KENNEX KI BLACK ACE PRO RACKET (305 GR)

CONTROLESTABILITEITCOMFORT

De beroemde Pro Kennex Black Ace racketlijn is terug! Het is een iconisch model, favoriet bij spelers die precisie en stabiliteit zoeken voor zowel net-georiënteerd als baselinespel, en deze nieuwe versie blijft trouw aan zijn oorsprong met een slank frame en veel flex. Het zwart met rode mat/glanzende ontwerp heeft ook de schoppenaas als detail, het symbool van dit racket.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 249,00
€ 204,95
  • Koop 2 voor € 179,95 per stuk.
Adviesprijs : € 249,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Comfort - Controle - Stabiliteit

De Pro Kennex Black Ace 305g is de juiste keuze voor spelers die op zoek zijn naar een nauwkeuriger racket, dankzij de bladformaat van 630 cm².
Dit 305 gram wegende racket is bijzonder stabiel bij impact dankzij zijn 32 cm balans en zal je in staat stellen de krachtigste schoten van je tegenstanders te pareren. Het 16x19 snarenpatroon is perfect voor all court spel dankzij zijn veelzijdigheid met behoud van een goede spin.

Dit racket is zeer comfortabel om mee te spelen en beschermt je arm tegen blessures dankzij de Kinetic- en SpiralTech Carbon-technologieën die alle trillingen van meervoudige impact met de bal effectief absorberen.

Soort speler :

- Gevorderde spelers die een comfortabel racket willen dat hen beschermt tegen armproblemen en dat controle en stabiliteit biedt.

Technologieën :

- SpiralTech Carbon: Deze technologie combineert materialen die in de ruimtevaartindustrie worden gebruikt om een nog grotere schokabsorptie te garanderen, terwijl de stijfheid van het model wordt vergroot voor meer kracht.
- Kinetic: Jetron kogels zijn geplaatst op de 3 en 9 uur posities van het racket en in het handvat om maximale trillingen te absorberen en je arm te beschermen tegen schokken. Dit zal ook de vergevingsgezindheid van off-center hits verhogen.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën Kinetic, Spiral Tech
Samenstelling Graphite
Bladformaat 630 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 19.5 mm
Snarenpatroon 16x19
Grip Comfort Plus
Referentie KKIBA305P-2021
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier