Tennisrackets

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 608

Product 1 tot 96 van de 608
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 608

Product 1 tot 96 van de 608
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tennispro.nl biedt een ruim aanbod tennisrackets voor elk niveau en voor elke speelstijl. Zo vindt u op onze site rackets voor spelers die zoeken naar controle, maar ook voor spelers die streven naar slagkracht of zelfs voor spelers met een tenniselleboog die een armvriendelijk racket nodig hebben. Tevens vindt u bij Tennispro de rackets van topspelers als Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic of Lucas Pouille alsook van topspeelsters als Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep of Caroline Garcia.

DE KENMERKEN VAN TENNISRACKETS

Bij de zoektoch naar het juiste racket, is het belangrijk op diverse aspecten te letten en de kenmerken te vinden die passen bij uw speelstijl.  Streeft u naar wendbaarheid, kies dan voor een licht racket. Anderzijds bieden zwaardere rackets meer stabiliteit. Voor meer controle kiest u beter een racket met kleiner bladformaat en gesloten snarenpatroon, terwijl een racket met een groter bladformaat en open snarenpatroon meer power levert. Aerodynamische profielen met een open snarenpatroon dat de beweging van de snaren bevordert dragen bij tot spin

AANBOD TENNISRACKETS : DE ZOEKTOCHT 

Tennispro biedt een groot aanbod van tennisrackets van merken als Babolat, Head, Wilson, Yonex, Pro Kennex, Tecnifibre en andere. De keuzemenu's op onze site begeleiden u in uw zoektocht naar het juiste racket maar uiteraard kunt u ook contact nemen met de Tennispro klantendienst voor advies. Onze medewerkers zijn één voor één fervente tennisspelers en helpen u graag verder in uw zoektocht naar het juiste racket.

De jonge tennissers verwijzen wij graag naar de pagina's met juniormateriaal. Speelt u minder vaak, dan kunt u kennismaken met onze recreatieve rackets tegen zeer aantrekkelijke prijzen of misschien vindt u uw racket binnen het aanbod tweedehandsrackets

TENNISRACKETS PERSONALISEREN : ONTDEK DE ACCESSOIRES !

Eens het juiste tennisracket gevonden, kunt u het racket personaliseren met diverse accessoires. Maak uw keuze uit onze grips, overgrips, trillingsdempers, beschermtapes of u kunt kiezen voor loodstrips om het gewicht of balanspunt aan te passen. Biedt de tubing geen bescherming meer voor de snaar, kies dan voor een vervangende tubingset.