Head tennisrackets

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-59 / 59

Product 1 tot 59 van de 59

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-59 / 59

Product 1 tot 59 van de 59

Ontdek onze Head tennisrackets, alle spelers vinden hier een model dat perfect bij hen past! Het Oostenrijkse merk steunt op de expertise van verschillende sporten zoals skiën en de hulp van professionele spelers zoals Novak Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic, Gilles Simon, Richard Gasquet, Andy Murray, Tomas Berdych, Maria Sharapova of Sloane Stephens.

RACKETS VOOR BEGINNERS, GEAVANCEERDEN OF COMPETITIEVE SPELERS

Head heeft vijf hoofdreeksen gecreëerd die geschikt zijn voor alle spelers. De Extreme modellen zijn voor spelers die op zoek zijn naar kracht en spin die explosieve rebounds willen. Het Instinct-assortiment biedt dan weer krachtige frames, terwijl Speed rackets veelzijdig zijn en balsnelheid en controle bieden. Radical rackets zijn ten slotte geschikt voor spelers die het spel graag domineren met een nauwkeurige slagen en de Prestige-reeks biedt absolute controle aan krachtige spelers.

INNOVATIE ALS BELANGRIJKE TROEF

Head verbetert voortdurend de spelervaring met unieke modellen. De MxG-serie revolutioneert de wereld van het tennis. Dankzij de magnesiumbrug hoeft u immers niet langer te kiezen tussen kracht en controle en heeft u een uitzonderlijk speelcomfort. De Adaptive rackets bieden ook iets nieuws: dankzij hun aanpassingspakket kunt u met deze rackets eenvoudig zelf de eigenschappen van uw rackets aanpassen zodat ze uniek worden.

TECHNOLOGIEËN DIE STEEDS VERBETERD WORDEN

Head werkt al jaren aan de inbreng van grafeen in tennisrackets. Daarom evolueren de technologieën jaar na jaar van Graphene naar Graphene XT en vervolgens Graphene Touch. Deze verschillende technologieën hadden hun eigen doelstellingen, zoals het bieden van meer kracht of comfort. Zo kan het merk vandaag de dag het beste combineren en een Graphene 360-technologie aanbieden die uitstekende sensaties zal brengen bij de slagen en ook een betere herverdeling van de energie biedt.