Pro Kennex tennisrackets

PRO KENNEX

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-22 / 22

Product 1 tot 22 van de 22

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-22 / 22

Product 1 tot 22 van de 22

Ontdek het aanbod aan Pro Kennex tennisrackets op onze website Tennispro.nl. Ben je een professionele speler, een competitieve amateurspeler of een recreatieve speler, er is voor iedereen een geschikt Pro Kennex racket te vinden.
Deze rackets garanderen een comfortabele speelstijl dankzij de unieke technologieën die erin verwerkt zijn. Ook de Italiaanse profspeler Andreas Seppi is fan van dit merk.

EEN UITZONDERLIJKE INNOVATIE IN DE TENNISWERELD

Pro Kennex heeft een unieke technologie ontworpen in de tenniswereld: Kinetic. Deze technologie zorgt, net zoals de Kinetic Quadfocus-technologie, dat spelers de trillingen die ontstaan bij het contact tussen de bal en het racket niet meer voelen. Hiermee worden ze beschermd tegen verschillende blessures, waaronder een tenniselleboog. Dit alles is mogelijk door de toevoeging van Jetron-materiaal in het frame. Dit materiaal wordt in beweging gezet tijdens de voorbereiding van uw slag en wordt vrijgelaten bij de balimpact om een maximale kracht te ontwikkelen. Tot slot gaat deze materie trillen om alle schokgolven te verdrijven en u een uitzonderlijk comfortabel gevoel te geven.
Deze technologie heeft al veel spelers toegelaten om terug te starten met tennis terwijl dit in het verleden niet mogelijk was.

TENNISRACKETS DIE IEDEREEN BLIJ MAKEN

Met de Kinetic- en Kinetic Quadfocus-reeksen richt Pro Kennex zich zowel op competitieve spelers als op clubspelers die een high-performance racket willen dat aan hun speelstijl is aangepast. Maar ook de recreatieve spelers zullen iets vinden om zich tevreden te stellen dankzij de Turbo Ace en Destiny reeksen, die high-performance rackets bieden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.