Tweedehandstennisrackets

Filters

Fermer
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Filters

Fermer
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

EEN TWEEDE LEVEN VOOR ONZE TESTRACKETS

Tennispro.nl heeft het hele jaar door een groot aanbod aan tweedehandsrackets in alle prijscategorieën. Rackets van alle grote merken zijn hier terug te vinden: HeadBabolatWilsonTecnifibrePro KennexYonex. Deze rackets zijn perfect als reserveracket of als nieuw racket om te voelen hoe het speelt zonder een nieuw model te moeten kopen. Neem een kijkje tussen onze oude testrackets die nog in goede staat zijn en een aantrekkelijke prijs hebben. 

KWALITEITSVOLLE TWEEDEHANDSRACKETS

Onze tweedehandsrackets zijn gebruikte testrackets die op zoek zijn naar een tweede leven. Voor deze rackets in de verkoop belanden, zijn ze nagekeken door onze experts om er zeker van te zijn dat ze nog in goede staat zijn. Als onze experts grote schade of andere tekortkomingen ondervinden aan deze rackets worden ze niet op de website geplaatst voor verkoop. Al de rackets die je hier kan terugvinden zijn dus in goede staat en nog geschikt om mee te spelen.

Alle rackets worden verkocht in de staat die gedetailleerd beschreven staat in de beschrijving. Eerst stellen we een diagnose over de algemene staat van het racket, dan specifiëren we de staat van de tubings en de grip van het racket. We vermelden ook steeds of het racket besnaard of onbesnaard verkocht wordt. Van elke racket kan je tot slot ook twee foto's terugvinden die je een indruk zullen geven over de algemene staat ervan.

Als u op zoek bent naar een oud model dat licht beschadigd is, tegen een lage prijs, vindt u op tennispro.nl het racket dat bij u past.