Wilson tennisrackets

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-61 / 61

Product 1 tot 61 van de 61

Filters

Fermer
Stijfheid
Snarenpatroon
PRIJS

1-61 / 61

Product 1 tot 61 van de 61

Op Tennispro.nl vindt u een ruime keuze aan Wilson rackets. Wilson Sporting Goods, beter bekend als Wilson, is een Amerikaans merk dat tennisrackets aanbiedt die professionele spelers tevredenstellen zoals Roger Federer, Grigor Dimitrov, David Goffin, Juan Martin Del Potro, Gaël Monfils, Kei Nishikori, maar ook Serena Williams, Simona Halep, Elina Svitolina, Kristina Mladenovic, Jelena Ostapenko of Madison Keys. Als de profs kiezen voor Wilson rakets, waarom dan niet ook u?

RACKETS VOOR ELK NIVEAU 

Het merk ontwerpt vele series Wilson tennisrackets om aan alle spelersprofielen te voldoen. Als je een aanvallende speler bent die op zoek is naar absolute controle, dan is het Pro Staff-gamma ideaal voor jou. Als je agressief speelt, dan zijn Blade rackets de goede keuze voor jou. Voor een krachtig spel met een grote spin, kies voor de Burn-modellen. En als je spel veelzijdiger is, ontdek de Ultra! Als je revolutionaire gameplay-sensaties wilt ontdekken, ontdek dan de nieuwe Clash-serie die je controle en kracht biedt!
U vindt er ook de Six One rackets met hun kleine frames, de Triads voor tolerantie en comfort en de vrijetijdsrackets voor de recreatieve spelers die zich op de tennisbaan willen vermaken.

LIMITED EDITIONS VOOR MEER INNOVATIE

Wilson aarzelt niet om de normen te breken met meer en meer creatieve tennisrackets. Veel modellen maken het mogelijk om zich te onderscheiden met kleuren in beperkte oplage.
Ontdek de Wilson Camo limited editions, maar ook de Black Pack rackets en het racket dat voor Roger Federer is gemaakt tijdens de Laver Cup.

TECHNOLOGIEËN VOOR NÓG BETERE PRESTATIES

Wilson vertrouwt op vele technologieën om u de beste spelervaring te geven. Countervail is bijvoorbeeld een technologie die vezels van verschillende materialen integreert om uw spiervermoeidheid te beperken en uw controle te verbeteren. Er is ook de Power Rib-technologie die de geometrie van het frame wijzigt voor meer kracht en stabiliteit of de Yoke Grommets die de contacttijd tussen de bal en de snaar optimaliseren voor een betere energieoverdracht.