10% extra korting op alle kleding
Code : AUSTRALIAN10
babolat

BABOLAT PURE AERO RAFA RACKET

KRACHTSPINSTABILITEIT

Het Babolat Pure Aero Rafa racket is ontworpen in samenwerking met Rafael Nadal. Dit model wordt door de Spaanse speler sinds begin 2020 gebruikt en heeft hem in staat gesteld om op Franse bodem een 13e Grand Slam titel te winnen. Qua design behoudt dit racket de basis van de Pure Aero dankzij de gele en zwarte basis, maar de toevoeging van een oranje accent op de racketkop en de fuchsia accenten zorgen voor meer dynamiek.

Meer info
 • GRATIS verzending vanaf 75€
 • 14-dagen bedenktijd
€ 279,95
€ 233,90
 • Koop 2 voor € 229,95 per stuk.
Adviesprijs : € 279,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Spin - Kracht - Stabiliteit

Het Babolat Pure Aero racket is het ultieme racket voor spelers die op zoek zijn naar spin. Dit nieuwe model is ontworpen om het meest aerodynamische racket te zijn, met vele spin-verhogende technologieën.
Met een gewicht van slechts 300 gram en een balans van 32 cm biedt dit racket een uitstekende balans tussen stabiliteit voor krachtige slagen en wendbaarheid om te profiteren van spin.
Het bladformaat van 645 cm2 is perfect voor een vergevingsgezinde, maar goed uitgebalanceerde mix van kracht en controle. Het 16x19 snarenpatroon optimaliseert de snaarbeweging en verhoogt de kracht om je tegenstanders gemakkelijk te overtreffen met krachtige, spinslagen.

Opmerkelijke verschillen met het vorige model zijn een licht verlies aan stijfheid (71 Ra in plaats van 72 Ra) voor meer controle en een beter gevoel, en de toevoeging van innovatieve materialen uit andere industrieën voor meer comfort.

Spelerstype:

- Ervaren spelers op zoek naar maximale spin en kracht.

Technologieën :

- Aeromodular³: aerodynamische framevorm om de luchtpenetratie van het rackethoofd te optimaliseren voor meer spin.
- Cortex Pure Feel: Babolat en SMAC (Frans lucht- en ruimtevaartbedrijf) hebben een nieuw materiaal aan het racket toegevoegd: SMACWRAP, gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie om trillingen te verminderen. Dit materiaal is geïntegreerd in het grafiet in het frame van het racket om trillingen bij impact te verminderen, een gedempt geluid te verkrijgen bij het slaan en uitzonderlijke sensaties te bieden.
- Woofer System: Het Woofer systeem optimaliseert de contacttijd tussen de snaar en de bal voor betere sensaties en meer comfort.
- FSI Spin: Geoptimaliseerde afstand tussen de snaren en toevoeging van Spin Tubings op 6 en 12 uur om meer beweging en meer spin mogelijk te maken.
- CarbonPLYStabilizer : Technologie ontwikkeld in samenwerking met Chomarat, een Franse specialist in de auto- en luchtvaartsector, en reeds gebruikt in de fiets- en skisport. De CPLY carbon, toegevoegd in het hart van het racket, zorgt voor meer stabiliteit en dus meer precisie bij de slag.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 300 g
Technologieën Aeromodular³,FSI Spin,Woofer System,Cortex Pure Feel, CarbonPlyStabilizer
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 71 RA
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 23-26-23 mm
Snarenpatroon 16x19
Grip Syntec Pro
Referentie 101455

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
 • U kunt maximaal 2 rackets per test ontvangen voor een duur van 7 dagen.
 • De prijs van 100€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
 • Voor een eerste bestelling vragen wij u om een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie. De betaling van uw bestelling kan niet per bankcheque gebeuren.
 • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
 • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
  €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
  €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
 • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier