babolat

BABOLAT PURE DRIVE 98 RACKET (305 GR)

VEELZIJDIGHEIDSTABILITEIT

De Babolat Pure Drive-lijn gespeeld door Lucas Pouille, Fabio Fognini, Garbine Muguruza en Sofia Kenin heeft een opvallender en moderner ontwerp gekregen. Deze rackets spelen namelijk met symmetrie en met de nuances van blauw dankzij het gebruik van een mat marineblauw en een metallic blauw. Deze Pure Drive 98 is perfect voor de agressieve speler die op zoek is naar de beste verhouding tussen kracht en controle.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
 • Win een Babolat Pure Aero box

  Automatische deelname bij aankoop vanaf €50 aan Babolat artikelen om deze uitzonderlijke box te winnen ide is samengesteld uit een Pure Aero racket, een paar Propulse Fury schoenen en een complete outfit.

  Voorwaarden van de huidige aanbiedingen

 • GRATIS verzending vanaf 75€
 • 14-dagen bedenktijd
Nieuw
€ 279,95
 • Koop 2 voor € 252,00 per stuk.
Adviesprijs : € 279,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

 

Voordelen voor de speler: Veelzijdigheid - Stabiliteit

De Babolat Pure Drive 98 racket is de nieuwste toevoeging aan het assortiment. Het biedt meer controle dan andere modellen door zijn kleinere hoofdomvang.
Dit veelzijdige racket van 305 gram is bijzonder stabiel bij impact dankzij de balans van 32,5 cm.
Relatief stijf (74 Ra), vervormt dit racket weinig bij impact voor maximale energieteruggave. Het resultaat? Een krachtig racket waarmee u zware slagen kunt genereren om elk punt met panache te winnen.
Het bladformaat van 630 cm² is kleiner dan die van andere modellen in de lijn, voor meer precisie.
Het 16x19 snarenpatroon met FSI technologie, is strakker om het reactievermogen van de snaar bij balinslag te verhogen, maar zal ook zorgen voor extra power en het vermogen om een mooie spin af te drukken.

Type speler :

Gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket voor offensief spel met behoud van controle.

Technologieën :

- HTR-systeem: Verhoogde torsiestijfheid van het racket voor meer energieteruggave en explosievere slagen.
- SWX Pure Feel: Babolat zet zijn samenwerking met SMAC (een Frans luchtvaartbedrijf) voort om meer comfort en een beter spelgevoel te bieden dankzij het SMACWRAP-materiaal dat in het hart van het racket is geïntegreerd en trillingen verspreidt.
- FSI Power: Het nieuwe snarenpatroon in combinatie met de diamantvormige grommets vergroot de sweetspot voor meer power en gemakkelijker centreren van de bal.
- Elliptisch frame: Het elliptische frame in het hart van het racket optimaliseert de torsieweerstand voor meer stabiliteit, meer controle en meer kracht.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Technologieën Cortex Pure Feel, FSI Power, GT Technology, Elliptic Beam
Samenstelling Graphite
Bladformaat 630 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 74 RA
Balans onbespannen 32.5 cm
Profielbreedte 21-23-21 mm
Snarenpatroon 16x19
Grip Syntec Pro
Referentie 101474
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
 • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
 • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
 • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected] Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
 • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
 • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
  €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
  €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
 • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier