Junior tennisrackets 25 inch

Filters

Fermer
PRIJS

1-35 / 35

Product 1 tot 35 van de 35

Filters

Fermer
PRIJS

1-35 / 35

Product 1 tot 35 van de 35

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan 25inch rackets voor de tennistrainingen en -wedstrijden van je kind. Je kan er verschillende modellen vinden in alle prijscategorieën. Je kan er rackets vinden van alle grote merken: Babolat, Head, Toalson, Yonex, Wilson, Tecnifibre, Pro Kennex, Prince en nog veel meer.

EEN RACKET OM TE EVOLUEREN

Zorg dat je kind speelt met een aangepast racket aan zijn of haar niveau en intentie. Zo zijn er rackets uit aluminium, een grafietmengeling of puur grafiet. Uiteraard zijn er ook de junior versies van de rackets van hun idolen zals Gaël Monfils, Rafaël Nadal, ... Een aangepast racket zal de vooruitgang van je kind stimuleren.

EEN AANGEPAST RACKET

De 25inch rackets (aangepast voor kinderen tussen 125 en 140cm) die je terugvindt op onze website Tennispro.nl zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Meer specifiek zijn de rackets uit aluminium geschikt voor startende spelers die tennis als hobby beoefenen. Voor kinderen die gevorderd zijn en wekelijks tennistraining volgen zijn er de rackets uit grafietmengeling. Spelertjes die competitie spelen kiezen het best voor een racket dat voor 100% uit grafiet bestaat. Deze rackets zien er net uit als de volwassenen rackets, maar zijn aangepast aan hun lengte. 

VOORDELEN VOOR ALLE SPELERS

De juniorrackets die je terug kan vinden op onze wbesite zijn uitgerust met de meest innovatieve technologieën en technische specificaties. Het Wilson Junior Ultra 25 racket is bijvoorbeel een reproductie van het racket van Gaël Monfils. Het racket zorgt voor meer spin en kracht om je tegenstander te overweldigen. Als je kind op zoek is naar meer kracht en tolerantie, neem dan ook eens een kijkje in het aanbod van Toalson, Head of Prince.

Er zijn allerlei stijlen en kleuren van rackets beschikbaar. Voor ieder wat wils!

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons team staat klaar om je te helpen in je keuze!