Junior tennisrackets 17 inch

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

Ontdek onze selectie 17 inch-juniorrackets. Ze zijn ideaal voor de beginnende tennisspelers en zullen bijdragen aan een eerste sensationele tenniservaring. Elke topspeler is ooit gestart met een 17 inch-tennisracket. Meerdere merken hebben zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van deze minitennisrackets, waaronder Babolat, Wilson, Head, Tecnifibre, Prince, Dunlop, Yonex, ...

HET EERSTE RACKET: EEN BELANGRIJKE KEUZE

Je kind zal zich de eerste keer op de tennisbaan altijd herinneren, kies daarom zeker het juiste racket zodat deze ervaring onvergetelijk wordt. Tennis spelen is een leerschool voor het leven en zal je kind helpen groeien doorheen zijn/haar kindertijd. Tennis vormt mee de persoonlijkheid. Net daarom hebben deze merken zich hierin verdiept en rackets ontwikkeld die uw kind zullen helpen om vooruitgang te maken.

EEN AANGEPAST RACKET VOOR JE KIND

De 17 inch-rackets (aangepast voor kinderen tussen 80 en 90cm) die op onze website worden aangeboden zijn geschikt voor kinderen tussen 3 en 4 jaar. Ze zijn licht en duurzaam en zorgen ervoor dat uw kind tennis kan spelen in de beste omstandigheden.

EEN EERSTE STAP IN DE GOEDE RICHTING

Ontdek de verschillende technologieën die toegevoegd zijn aan de rackets. Zo heeft Tecnifibre de Reinforced Structure-technologie otwikkeld die ervoor zorgt dat het frame veel sterker is. Het gewicht voor deze 17-inch rackets varieert tussen de 160 en 170gr en de lengte is gewoonlijk 43cm. Dit alles zorgt voor een enorme wendbaarheid die het spelplezier bevordert.