Night Session: 15% extra korting
Op adidas, Asics, Babolat, Head en Wilson schoenen met de code NIGHT15

Junior tennisrackets 19 inch

Filters

Fermer
niveau
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Filters

Fermer
niveau
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Ontdek onze selectie aan 19inch juniorrackets. Ze zijn ideaal voor beginners en zorgen voor een ideale eerste indruk. Alle grote spelers hebben ooit hun eerste 19-inch tennisrackets gehad. Je kinderen hebben de keuze tussen verschillende grote merken zoals Babolat, Wilson, Head, Tecnifibre, Prince, Dunlop, Yonex, ...

EEN RACKET DAT TELT

De eerste indruk is altijd het belangrijkst, dus wees voorzichtig wanneer je een eerste tennisracket kiest. Tennis een levenslange vaardigheid, een leerlijn die je kind gedurende zijn of haar kindertijd zal volgen. Tennis geeft belangrijke waarden mee en vormt de persoonlijkheid van je kinderen gedurende hun hele leven. Onze experts hebben rackets geselecteerd die het meest geschikt zijn om te leren tennissen.

HET MEEST GESCHIKTE RACKET VOOR UW KIND

Rackets van 19 inch (het meest geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 90 en 100 cm) die op onze website Tennispro.nl worden voorgesteld, zijn geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Dit lichte en duurzame racket zorgt ervoor dat uw kind in de beste omstandigheden kan leren tennissen.

DE EERSTE STAPPEN

Onderschat de technologieën die in de eerste tennisrackets worden verwerkt niet. Met Tecnifibre kan je kind profiteren van de Reinforced Structure-technologie die een duurzamer frame geeft.