testrackets

RAQUETTE DE PADEL TEST HEAD GRAVITY ELITE 2022

CONTROLESTABILITEITCOMFORT

Testracket service:

1 - U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
2 - De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
3 - Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
4 - Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
5 - De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
- €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
- €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
6 - In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).

Dit racket is een testmodel, de aangegeven prijs is een waarborgsom. Door een racket te testen voordat u het aankoopt, kunt u bepalen of deze perfect bij u past.
Als u meer informatie nodig heeft om uw racket te kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice:
- per post : [email protected]
- per telefoon : 0858881615 (NL), 092737200 (BE)

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 150,00
Adviesprijs : € 150,00
Available stock : 1
loader
Loading
Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets.
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).

Technische kenmerken

Racketvorm Rond
Gewicht 365 g
Lengte 45.5 cm
Dikte 38 mm
Balans Bas
Beschermhoes Nee
Referentie 228182-TEST-WEB
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier