Adidas tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-26 / 26

Product 1 tot 26 van de 26

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-26 / 26

Product 1 tot 26 van de 26

Ontdek alle Adidas-damesschoenen op Tennispro.nl en kies voor kwaliteit, comfort en elegantie. Het Duitse merk sponsort veel professionele tennissers. Caroline Wozniacki, Angélique Kerber, Naomi Osaka, Garbine Muguruza, Kristina Mladenovic, Jelena Ostapenko en Anett Kontaveit hebben het merk gekozen! Zowel voor harde oppervlakken als voor gravel vind je op onze site de juiste Adidas-schoenen! 

KIES VOOR ADIDAS EN WORDT DE BESTE OP DE TENNISBAAN! 

Kiezen voor Adidas-tennisschoenen betekent kiezen voor een veeleisende stijl en nóg betere prestaties. Dankzij de ruime keuze kunt u al uw tennisoutfits combineren met de Adidas-schoenen die u het leukst vindt. Uren doorbrengen op een tennisbaan zal geen probleem meer zijn met uw nieuwe Adidas-schoenen!

EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER

Er zijn verschillende soorten Adidas-damesschoenen. Zo staat de Adizero Ubersonic 3-serie bekend om zijn lichtheid en dynamiek en de Barricade-serie om zijn solide ondersteuning. De Barricade combineert elegantie en weerstand dankzij de samenwerking met ontwerper Stella McCartney. Er zijn ook modellen met een heel interessante prijs/kwaliteitsverhouding zoals de Barricade club, de Adizero Defiant Bounce, de Adizero Club of de Barricade Court. De nieuwste modellen zijn op onze site steeds. U vindt bij Adidas de schoenen Solecourt, Gamecourt, Courtjam en Courtsmash.

ADIDAS TENNIS : TECHNOLOGIEËN OM U TE ONDERSTEUNEN

De Adidas-tennisschoenen zijn uitgerust met veel verschillende technologieën. Ten eerste biedt de gebreide en naadloze Primeknit-stijl uitzonderlijke ondersteuning en een pasvorm die is aangepast aan de vorm van je voet en enkel. Het Sprintframe achteraan de voet is een lichte, geometrische constructie die de enkels buigt en een optimale ondersteuning biedt voor een goede stabiliteit. Aan de voorvoet vinden we de Adituff-technologie met een toevoeging van TPU om de weerstand te verhogen op de slijtagepunten. En tot slot is de buitenzool met Adiwear-technologie gemaakt van extreem slijtvast rubber dat grip biedt op alle oppervlakken voor eenvoudige bewegingen en richtingsveranderingen.             .             

WAT ADIDAS DOET VOOR HET MILIEU?

Parley for the Oceans is een milieuorganisatie die zich richt op het aanpakken van de belangrijkste bedreigingen voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem op onze planeet. De strategie van Parley is om afval op stranden en kusten te recycleren voordat het de oceaan bereikt. De samenwerking tussen Adidas en Parley heeft een collectie geïnspireerd waarbij afval wordt omgezet in sportproducten, waaronder herentennisschoenen zoals de SoleCourt Boost of de Adizero Ubersonic die ook gedragen worden door uw favoriete spelers!