Asics tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
SPELER
PRIJS

1-47 / 47

Product 1 tot 47 van de 47

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
SPELER
PRIJS

1-47 / 47

Product 1 tot 47 van de 47

Ontdek de Asics all court of gravel damesschoenen op onze website Tennispro.nl. Asics is een merk van Japanse afkomst dat verschillende professionele tennissers uitrust. Julia Georges, Daria Gavrilova, Coco Vandeweghe, Johanna Konta en andere spelers hebben dit merk gekozen om hen van top tot teen te kleden.

ASICS TENNIS: OPTIMALISEER UW RESULTATEN OP DE TENNISBAAN!

Asics heeft een brede scala aan tennisschoenen voor vrouwen die iedereen die ze kiest zullen aanspreken. U kunt trendy schoenen en betere prestaties combineren dankzij de verschillende kleuren die het merk aanbiedt. 

EEN ASICS SCHOEN VOOR ELKE SPEELSTIJL

Er is het Speed FF-model, het topmodel, dat zich onderscheidt door zijn lichte gewicht en verbeterde schokabsorptie. De Court Speed is daarnaast een van de meest comfortabele, het Solution-model is dan weer een klassieker van het merk met een uitzonderlijke dynamiek en de Resolution is tenslotte een heel stabiele schoen. De Challenger, Gel Game en Dedicate zijn modellen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DE TENNISPRAKTIJK

Asics damesschoenen voor tennissers hebben veel technologieën. Te beginnen met de Flytefoam tussenzool, een nieuw materiaal ontwikkeld om de demping en lichtheid van de tussenzool te verbeteren door toevoeging van organische vezels. Daarnaast is er de P-Guard, een versterkt rubberen systeem dat aan de binnenkant van de voet is geplaatst om de duurzaamheid te verbeteren. Rearfoot en Forefoot GEL® zijn dan weer gel-units die bij de hiel en voorvoet worden geplaatst om de demping en dynamiek te verbeteren. AHAR+ is het sterkste rubber dat verkrijgbaar is, geplaatst op de belangrijkste delen van de buitenzool, om u nog meer grip en duurzaamheid te geven. En tot slot is de Medial Heel PU Guard een PU-onderdeel dat de ondersteuning van de voet in de hiel zal verbeteren.