Diadora tennisschoenen dames

DIADORA

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
KLEUR
PRIJS

1-2 / 2

2 artikel(en)

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
KLEUR
PRIJS

1-2 / 2

2 artikel(en)

Diadora damesschoenen zijn lichte schoenen met zeer zacht leer. Dit zorgt ervoor dat spelers zich op hun gemak voelen op de tennisbaan. Het is een bekend merk in de wereld van mode en sport. Tennispro biedt u vele modellen in verschillende kleuren en voor alle maten. Daarnaast zetten wij ons in om u een kwaliteitsservice te bieden, met name via onze deskundige dienstverlening, die u kunt contacteren als u informatie of advies nodig heeft.

DIADORA, EEN SCHOEN DIE U TEVREDEN ZAL STELLEN...

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, Diadora damesschoenen zijn voor jou gemaakt. U kunt kiezen uit gravel of all court schoenen, maar ook uit schoenen voor kunststofoppervlakken. Kiezen voor Diadora schoenen betekent kiezen voor nóg betere prestaties met de esthetiek van de beste Italiaanse ontwerpers.

DIADORA-SCHOENEN MET VERSCHILLENDE SPECIFIEKE KENMERKEN

Afhankelijk van de prioriteiten van elke speler zijn de kenmerken van een paar schoenen niet hetzelfde. Diadora zal aan uw verwachtingen voldoen. Spelers die de kracht en het comfort van een schoen tot een prioriteit maken, kiezen voor de Diadora Blushield Fly. Ze bieden ook een uitstekende ondersteuning dankzij het bovendeel dat rechtstreeks met het bovenwerk verbonden is. Als je een speler bent die waarde hecht aan dynamiek en lichtheid, kies dan voor de Diadora Speed Blushield. Ook vindt u op onze website Diadora schoenen die zorgen voor een goede pasvorm zoals de Diadora Pro Evo tennisschoenen maar ook paren met een zeer interessante prijs/kwaliteit-verhouding zoals de Diadora Star K of de Diadora Competition.

EEN KWALITEIT DIE VOORTKOMT UIT NIEUWE DIADORA TECHNOLOGIEËN...

Dat de Italiaanse fabrikant van uitrusting wereldwijd erkend is voor zijn producten, is ook te danken aan de vele technologieën die gebruikt worden om uitstekende producten aan te bieden. Zo is er bijvoorbeeld de Blushield Fly die de demping van de schoen zal verbeteren dankzij een constructie die zich aanpast aan de vorm van uw voet. Om uw voeten koel te houden en voor een betere ventilatie te zorgen, heeft Diadora de OrthoLite-technologie ontwikkeld. Er is ook een voering met antibacteriële behandeling. Veel technologieën zijn nog steeds beschikbaar op Diadora-tennisschoenen zoals D-Skin of CCB.