K Swiss tennisschoenen dames

K-SWISS

1-4 / 4

4 artikel(en)

1-4 / 4

4 artikel(en)

De K-Swiss tennisschoenen zullen je leven veranderen. De Amerikaanse fabrikant van uitrusting biedt schoenen van zeer goede kwaliteit aan die noodzakelijkerwijs aan uw wensen zullen voldoen. Het merk is geïnspireerd door zijn sneakers om u een sportief en dynamisch design aan te bieden. K-Swiss biedt schoenen aan voor zowel recreatieve als competitieve spelers. Onze website Tennispro.nl heeft de meest efficiënte modellen geselecteerd, zodat u op de tennisbaan onverslaanbaar bent.

K-SWISS TENNISSCHOENEN OM JE SPEL TE PERFECTIONEREN 
Sommige details zoals overgrips of uw bloeddruk kunnen een verschil maken tijdens een tenniswedstrijd. De kwaliteit van uw schoenen is een van de belangrijkste details. Als u hier bent om deze reden, moet u weten dat de K-Zwitserse tennisschoenen perfect bij u passen! Op onze website vindt u verschillende modellen zodat u de juiste schoen voor u kunt vinden. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en voor meerdere oppervlakken zoals gravel, kunststof of andere oppervlakken.

K-SWISS SCHOENEN: VOOR IEDEREEN HET JUISTE MODEL

K-Swiss biedt met zijn vele modellen schoenen voor alle spelersprofielen. Het bekendste en meest prestigieuze model van het merk is de Ultrashot, deze schoenen met een verfijnd ontwerp zullen geschikt zijn voor spelers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar stabiliteit en ondersteuning als prioriteit, kies dan voor de K-Swiss Knitshot. Voor agressieve en krachtige spelers raden wij de K-Swiss Hypercourt aan, terwijl als je droomt van lichte en dynamische schoenen, ga dan voor de K-Swiss Express Light. Er zijn nog steeds verschillende modellen beschikbaar met verschillende criteria en een onovertroffen prijs/kwaliteitsverhouding zoals de Bigshot, Accomplish of Receiver.

K-SWISS TENNIS : KWALITEITSSCHOENEN DANKZIJ VERSCHILLENDE INNOVATIES

De technologieën van het Amerikaanse merk hebben van K-Swiss een erkend en betrouwbaar merk gemaakt. Het omvat de K-NIT Upper, die is gemaakt van wrijvingsbestendige garens om het comfort en de ademende werking van uw schoen te verbeteren. De uitzonderlijke duurzaamheid van de schoenen is te danken aan de Dura Wrap-technologie en het DragGuard-materiaal. De belangrijkste delen van de schoen zijn versterkt met rubber voor een betere slijtvastheid. Andere technologieën geven u een goede bewegingsvrijheid en lichte schoenen.

Het bestellen van K-Swiss tennisschoenen geeft u vele voordelen, dus kom en profiteer van onze aanbiedingen op Tennispro.nl.