Nike tennisschoenen dames

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

Ontdek op Tennispro.nl een brede waaier van Nike tennisschoenen voor dames.  Veel spelers hebben dit merk gekozen, waaronder Serena Williams, Simona Halep en Maria Sharapova. Ook anderen konden de charme van deze schoenen niet weerstaan, bijvoorbeeld Caroline Garcia, Elina Svitolina of Madison Keys.

KIES VOOR NIKE OM NÓG BETER TE PRESTEREN

Gezien het belang van tennisschoenen, is het noodzakelijk geworden om kwaliteitsschoenen te kopen. Nike biedt uitstekende modellen die stijl en betere prestaties combineren. De modellen bieden ondersteuning, lichtheid, comfort of dynamiek. Nike schoenen zijn verkrijgbaar voor gravel, hardcourt of tapijt.

KIES EEN MODEL DAT AAN UW WENSEN VOLDOET!

De bekendste tennisschoen van Nike is de Air Zoom Vapor X of Vapor 10. De Air Zoom Vapor X of Vapor 10 is een van de bekendste tennisschoenen van Nike. Het is de opvolger van de Air Zoom Vapor 9.5. Deze modellen, gedragen door Caroline Garcia of Elina Svitolina, zijn ultra dynamische modellen voor snelle spelers.
Als je op zoek bent naar stabiliteit en ondersteuning, kies dan voor de Nike Air Zoom Cage 3 of de Nike Femme Flare die worden gedragen door Serena Williams of Victoria Azarenka.
Voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, biedt tennispro.nl je de Nike Air Zoom Resistance en de Nike Air Zoom Prestige, die stevige en stabiele schoenen zijn. Andere modellen zijn nog steeds verkrijgbaar zoals de Nike Air Zoom Ultra of de Nike Vapor Advantage.

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN VOOR ELKE NIKE SCHOEN

Technologische innovatie is de kern van Nike om u de beste schoenen aan te bieden. De meest bekende technologie is de Zoom Air, die uitzonderlijke hiel demping en ondersteuning biedt.
De Flywire- en Dynamic Fit-systemen zorgen voor een optimaal vetersluitingmechanisme. Tot slot hebben sommige schoenen, zoals de Cage, Nike Drag-On materiaal om een antislip middengedeelte te hebben.