Wilson tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Wilson damesschoenen zijn perfect als je je op je gemak wilt voelen op de tennisbaan. Onze site biedt u een groot aantal schoenmodellen van deze Amerikaanse fabrikant zodat alle spelers kunnen vinden wat ze zoeken. Tennispro biedt verschillende ontwerpen/kleuren aan, voor alle maten. U vindt er ook schoenen met volledig vlakke zolen, maar ook zolen specifiek voor gravel.

WIJ BIEDEN EEN UITSTEKENDE SERVICE EN UITSTEKENDE WILSON SCHOENEN 

Wij weten hoe belangrijk een goed paar schoenen is voor een tennisser en daarom is Tennispro toegewijd om u een uitstekende service te bieden, die u kunt contacteren als u informatie of advies nodig heeft. Wilson biedt u met hun nieuwe schoenenassortiment karakteristieke schoenen met een ongeëvenaard comfort.

ELKE SPELER ZAL EEN MODEL VINDEN DAT BIJ HEM/HAAR PAST

Afhankelijk van uw voorkeur biedt een schoenenmerk niet noodzakelijkerwijs wat u zoekt. Wilson heeft een voorkeur voor zijn spelers en probeert zoveel mogelijk modellen aan te bieden om alle tennissers tevreden te stellen. Als u op zoek bent naar dynamische en lichte schoenen, ga dan naar het bekendste model van het merk: de Wilson Kaos! Deze schoen volgt perfect uw bewegingen en is modern en origineel. En als u de voorkeur geeft aan meer comfort met behoud van dynamiek en lichtheid, ontdek dan de Kaos SFT. Als uw prioriteit bij het spelen de sterkte en duurzaamheid van uw schoenen is, kies dan voor de Wilson Rush Pro. Tot slot, voor spelers die vooral ondersteuning, comfort en stabiliteit willen, biedt Wilson de Amplifeel aan. Deze schoen gaat tot aan de bovenkant van de enkel om je een buitengewone ondersteuning te geven. Schoenen met een goede prijs/kwaliteit-verhouding zijn ook verkrijgbaar: de Wilson Rush Comp of de Wilson Kaos Devo.

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIEËN

De door Wilson ontwikkelde technologieën zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoenen. De R-DST+ is een innovatie die u een betere demping geeft om u een meer dynamische respons te bieden bij impact op de grond. Om een duurzame zool met uitstekende tractiemogelijkheden te bieden, heeft Wilson de Duralast-technologie ontwikkeld. Om uw steun te verbeteren zijn sommige schoenen voorzien van platte veters met specifieke oogjes om nauw bij de voet aan te sluiten.