Adidas tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-36 / 36

Product 1 tot 36 van de 36

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-36 / 36

Product 1 tot 36 van de 36

Ontdek Adidas-tennisschoenen op Tennispro.nl. Het merk met de drie strepen is een van de marktleiders in sportartikelen en biedt uitstekende tennisschoenen aan. Het rust diverse professionele topspelers in de tenniswereld uit zoals Alexandre Zverev en Dominic Thiem! Ook andere spelers zijn gevallen voor de charmes van Adidas schoenen zoals Lucas Pouille of Jo-Wilfried Tsonga. Tennispro.nl biedt u verschillende modellen Adidaschoenen voor gravel en voor harde oppervlakken.

TEST DE SCHOENEN EN KIES ZE

Elke tennisser, of het nu gaat om een recreatieve of competitieve speler, heeft een paar schoenen nodig dat bij hem/haar past. Dankzij het ruime aanbod van Adidas-tennisschoenen op Tennispro.nl vindt u zeker één of meerdere modellen die bij u passen. Door voor Adidas schoenen te kiezen, combineert u design en efficiëntie. De kwaliteit van de schoenen zal u sowieso tevredenstellen, Adidas is tenslotte een van 's werelds beroemdste fabrikanten van sportuitrusting.

IEDERE TENNISSPELER ZAL HET MODEL VINDEN DAT BIJ HEM/HAAR PAST

Inderdaad, op Tennispro.nl vindt u modellen die dynamiek en lichtheid of duurzaamheid en stabiliteit combineren. Het vlaggenschipmodel Adizero Ubersonic 3 van Alexandre Zverev is bijvoorbeeld zeer licht en zal uw snelheid en reactiviteit verbeteren. Als u op zoek bent naar meer ondersteuning en duurzaamheid, biedt adidas u het model van Dominic Thiem, de Barricade. Deze schoenen passen perfect bij je als je een krachtige en agressieve speler bent. Om zoveel mogelijk spelers tevreden te stellen, heeft onze site andere Adidas-modellen zoals de Adizero Club, de Barricade Boost of de Adizero Defiant Bounce met verschillende maten en kleuren. De nieuwste assortimenten Adidas-schoenen zijn ook beschikbaar. Ontdek de Solecourt schoenen, de Adidas Gamecourt schoenen maar ook de Adidas Courtjam en de Adidas Courtsmash schoenen.

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN HELPEN BIJ UW SCHOENKEUZE

Dat Adidas al jaren tot de wereldleiders behoort, is ook te danken aan hun geavanceerde technologieën zoals Adituff, dat ontwikkeld is om zolen bestand te maken tegen sporten zoals handbal of tennis. De Adidas-schoen wordt gemaakt van een materiaal dat de duurzaamheid van de buitenzool aanzienlijk verbetert. Boost, een van de bekendste technologieën van het merk, is het resultaat van een combinatie van duizenden capsules die schokken absorberen en deze energie herverdelen voor meer dynamiek. De Adiprene-technologie geeft ten slotte ook meer dynamiek, maar meer op de momenten waarop je je afzet.

WAT ADIDAS DOET VOOR HET MILIEU

Parley for the Oceans is een milieuorganisatie die zich richt op het aanpakken van de belangrijkste bedreigingen voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem op onze planeet. De strategie van Parley is om afval op stranden en kusten te recycleren voordat het de oceaan bereikt. De samenwerking tussen Adidas en Parley heeft een collectie geïnspireerd waarbij afval wordt omgezet in sportproducten, waaronder herentennisschoenen zoals de SoleCourt Boost of de Adizero Ubersonic die ook gedragen worden door uw favoriete spelers!