New balance tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
COLLECTIE
SPELER
PRIJS

1-6 / 6

6 artikel(en)

Filters

Fermer
Ondergrond
COLLECTIE
SPELER
PRIJS

1-6 / 6

6 artikel(en)

Ontdek de verschillende modellen New Balance kwaliteitstennisschoenen op Tennispro.nl. New Balance is uitgegroeid tot een van de bekendste sportmerken en heeft een stap vooruit gezet op het gebied van tennis. Het Amerikaanse merk overtuigt steeds meer tennissers, waaronder Milos Raonic en Jérémy Chardy. Elk schoenmodel heeft een gemengde zool waarmee u op gravel of harde oppervlakken kunt spelen.

NEW BALANCE TENNISCHOENEN: ESSENTIEEL ONDERDEEL VAN UW GARDEROBE

Het merk New Balance biedt verschillende assortimenten schoenen in verschillende kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar sobere of meer flitsende tennisschoenen: u vindt wat u zoekt. Bestel uw New Balance schoenen op onze website voor meer elegantie en nóg betere prestaties.

EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER

Wat uw wensen ook zijn, het Amerikaanse merk heeft verschillende soorten tennisschoenen ontwikkeld, zodat elke speler de juiste schoenen kan vinden. Het meest populaire model blijft de MC996. Dit zijn zeer elegante en sobere schoenen. Ze zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar lichte en dynamische schoenen. U zult ook het nieuwe model dat met Milos Raonic is ontworpen, de LAV, waarderen. Dit model is namelijk dynamisch en zeer elegant, het zal geschikt zijn voor alle spelers.
Daarnaast is er nog de MC1296, dit model biedt stabiliteit en ondersteuning voor uw voeten.
Als deze twee modellen u niet overtuigd hebben, vindt u misschien wat u zoekt bij de andere New Balance schoenmodellen, bijvoorbeeld de MC896 of MC796.

TECHNOLOGIEËN DIE KWALITEIT GARANDEREN

Het grootste kenmerk van New Balance schoenen is hun zool. Het merk heeft namelijk een gemengde zool ontwikkeld die zich aan alle oppervlakken aanpast. Het binnenste deel van de zool is ontworpen voor harde oppervlakken, een grotere weerstand en optimale grip. De rest van de zool is geschikt voor gravel: de spanten dicht bij de buitenkant en de achterkant van de voet verbeteren de grip. Er zijn ook andere technologieën ontwikkeld, zoals de N-durance-technologie, die bestaat uit het versterken van de hiel met een rubberen deel om slijtage aan de buitenzool te voorkomen. Er is ook Lightning Dry-technologie waarmee de schoen vocht zal afvoeren.