Wilson tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-50 / 50

Product 1 tot 50 van de 50

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-50 / 50

Product 1 tot 50 van de 50

Ontdek op Tennispro.nl de verschillende collecties van Wilson. U vindt er meerdere kleuren, maten of schoenen voor gravel of harde oppervlakken. U vindt er topschoenen en zeker modellen met een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.

BESTEL HIER UW WILSON SCHOENEN

Schoenen zijn een essentieel element voor tennissers. Als ze van hoge kwaliteit zijn, bieden ze veel hulp aan sporters. Wilson biedt u, met zijn nieuwe schoenenassortiment van karakteristieke schoenen, modellen met ongeëvenaard comfort.

EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER 

Wilson heeft verschillende schoenen met verschillende eigenschappen ontwikkeld om alle spelers tevreden te stellen. Wilsons beroemdste schoen is de Kaos. Technisch gezien is deze schoen extreem licht en dynamisch, al uw bewegingen worden tot in de perfectie geassimileerd. Dit model is ook zeer modern en origineel.
Als u een sterke, duurzame en slijtvaste schoen met veel grip wilt, kies dan voor de Wilson Rush Pro.
Als u op zoek bent naar steun, comfort en stabiliteit, dan moet u zich Wilson Amplifeel aanschaffen. De ondersteuning is uitzonderlijk, vooral op enkelniveau, omdat deze schoen tot aan de onderkant van het scheenbeen wordt ondersteund.
Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden wij u de Wilson Kaos Comp en Wilson Kaos Devo aan. De eerste zal u helpen om wendbaar en snel op het veld te zijn, de tweede geeft u een zeer goed comfort.

WILSON TENNIS : KWALITEITSVOLLE SCHOENEN DANKZIJ TECHNOLOGIEËN

Wilson schoenen zijn ontworpen voor het ultieme draagcomfort op de tennisbaan. Het 3D-FS-systeem houdt de voorvoet vast met een spuitgegoten 3D TPU-blok voor uitstekende stabiliteit. De Duralast-technologie zorgt ervoor dat de buitenzool sterker is en een goede trekkracht heeft. Endofit biedt veel comfort en een intuïtieve aanpassing aan de vorm van de voet.