Night Session: 15% extra korting
Op adidas, Asics, Babolat, Head en Wilson schoenen met de code NIGHT15

Yonex tennisschoenen heren

1-11 / 11

Product 1 tot 11 van de 11

1-11 / 11

Product 1 tot 11 van de 11

Het Japanse merk Yonex rust veel professionele spelers op het circuit uit met Stan Wawrinka als ster. Bestel hier op tennispro.nl je Yonex hard court of Yonex gravel schoenen!

KIES YONEX SCHOENEN VOOR NOG BETERE PRESTATIES

Kiezen voor een paar Yonex schoenen betekent kiezen voor de juiste look en het perfecte spelgevoel. U kunt kiezen voor een schoen met stijl en met zeer goede technologieën. Met de Yonex herenschoen kun je jezelf overtreffen op de tennisbaan. Naar een betere schokdemping zoeken is niet meer nodig, nadat u deze schoen gekocht heeft.

DE IDEALE SCHOEN VOOR ELK TYPE SPELER 

Er zijn verschillende soorten Yonex herenschoenen. Allereerst is er de Eclipsion 2-serie, uitgevoerd door Stanislas Wawrinka en verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor twee soorten oppervlakken: hard court en gravel. Deze schoen is gemaakt om krachtig en duurzaam te zijn. We kunnen ook rekenen op de perfecte Fusionrev 2 schoen voor spelers die het veld willen veroveren. Daarnaast maken Sonicage en Aerus ook deel uit van de Yonex herenschoenencollectie.

TECHNOLOGIEËN SPECIAAL ONTWORPEN VOOR TENNIS

De Yonex herentennisschoenen hebben een brede scala aan technologieën die voor perfectie zorgen. Power Cushion is bijvoorbeeld een technologie die het mogelijk maakt om schokken te absorberen en de energie te herverdelen. Power Cushion+ is een elastische kunststof geïntegreerd in de Power Cushion-technologie voor 25% meer demping en 12% meer energieteruggave. Bovendien is de Round Sole een ondersteuning rond de zool voor flexibelere bewegingen en een perfecte energieoverdracht. De Durable Skin is een herwerkt bovenwerk voor een lange levensduur. De Teen Assist Shape laat een ruimte bij grote teen om wrijving te vermijden en meer stabiliteit te bieden.