Tennisschoenen junior

Filters

Fermer
Niet-markerende zool
PRIJS

1-74 / 74

Product 1 tot 74 van de 74

Filters

Fermer
Niet-markerende zool
PRIJS

1-74 / 74

Product 1 tot 74 van de 74

Kies net als de grootste kampioenen het paar junior tennisschoenen dat u perfect ondersteunt bij trainingen of wedstrijden op de tennisbaan.

VIND DE JUNIOR TENNISSCHOENEN DIE U DOOR DE JAREN HEEN ZULLEN VERGEZELLEN 

Bepaal uw behoeften, wensen en doelstellingen om het model te kiezen dat aan uw verwachtingen voldoet. Allereerst is het noodzakelijk om de behoeften te bepalen: dynamiek en lichtheid of stabiliteit en ondersteuning? Elk kind zal hier zijn paar tennisschoenen vinden en zal in staat zijn om na verloop van tijd nóg beter te presteren!

JUNIOR TENNISSCHOENEN: MAAK DE JUISTE KEUZE OM VAN DE VOORDELEN TE PROFITEREN

Of het nu gaat om steun, zijwaarts bewegen of hardlopen, tennissen vergt veel inspanning voor je voeten. Junior tennisschoenen voldoen aan al deze behoeften dankzij een stabiele schoen, hieldemping, dynamiek of lichtheid.

MERKEN CONCURREREN IN CREATIVITEIT OM STEEDS EFFICIËNTERE JUNIOR TENNISSCHOENEN TE ONTWERPEN

Vind de kleuren en modellen die uw kampioenen zoals Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic of Serena Williams, Caroline Garcia en Simona Halep gebruiken. De jongens- of meisjetennisschoenen zijn ontwikkeld om u de beste sensaties te bieden op alle oppervlakken dankzij de modellen voor gravel of all court. Onze site biedt een ruime keuze aan kwaliteitsvolle tennisschoenen. Ontdek de Nike Zoom Air, de Michelin-zool van Babolat of Adidas-tennisschoenen en hun Adiprene technologie.

JUNIOREN HEBBEN OOK HET RECHT OM HUN STIJL TE TONEN!

Onder al onze tennisschoenen kunnen junioren kiezen uit een veelheid aan kleuren en stijlen! En er is voor elk wat wils: sobere en elegante modellen, meer kleurrijke modellen, u hoeft alleen maar te kiezen!