Slamcourt : de specialist in het aanleggen van tennisterreinen

AANLEG, RENOVATIE EN ONDERHOUD VAN TERREINEN

TENNIS – PADEL – MULTISPORT

"Voor het eerst sinds de start van de MOSELLE OPEN, hebben we geen negatieve opmerkingen gekregen over de ondergrond, vermeldt het verslag van de ATP. De terreinen waren uitstekend, zeer stabiel en geen klachten van de spelers werden gemeld. Deze eerste samenwerking met Slamcourt is een echt succes. Dankjewel."

JULIEN BOUTTER

(ex n° 46 ATP en directeur van de Moselle Open ATP 250)

"De « Open Brest Arena Crédit Agricole » is zeer verheugd over de eerste samenwerking met Slamcourt. Zowel de ATP als de spelers hebben hun volledige tevredenheid geuit over de terreinen van deze tweede editie van het tornooi. Wij kijken uit naar een volgende samenwerking."

JACQUES SEVELLEC

Directeur Open Brest Arena Crédit Agricole

DE SLAMCOURT EXPERTISE

SLAMCOURT is ontstaan uit een ontmoeting van voormalige professionele spelers van de top 100 (ATP), professionals van de tennisindustrie en technische deskundigen in sportvloeren. Eén gemeenschappelijke passie: bouwen en renoveren van tennis- en paddelterreinen! SLAMCOURT is de speelervaring 2.0, het streven naar een ongeëvenaard speelgevoel door terreinen aan te bieden die voldoen aan alle verwachtingen, professioneel aangelegd en met een garantie van 5 jaar.


Een gevarieerde keuze aan ondergronden: een volledig assortiment van synthetische harsen (Masters 500 & 1000) in Frankrijk gemaakt, kunstgras Matchplay 2 en gravelsoorten als MatchClay en vooral Red Plus (gebruikt op 1 tennisbaan van de Monte Carlo Country Club tijdens de Masters 1000), waarvan de “look” en “feel” het meest aanleunt bij gravel maar met minder onderhoud.


De tenniswereld vertrouwt op SLAMCOURT die al heel wat mooie referenties heeft zoals de Moselle Open (ATP 250) te Metz, het ATP 250 tornooi van Marseille, het open tornooi van Brest 2016, als tal van tennisclubs in Frankrijk.

Een dynamisch en professioneel team begeleidt u van a tot z in uw tennis- en padelprojecten.

Voor vragen of offertes kunt u contact met ons opnemen per mail of per telefoon op onderstaande contactgegevens
Telefoon NL : 085 888 16 15 - E-mail : [email protected]
Telefoon BE : 078 48 51 13 - E-mail : [email protected]

Realisaties & technische kenmerken 

Terreinen in synthetisch hars

Terreinen in kunstgravel

Terreinen in kunstgras

Sportvloeren

Padelterrein

Voor vragen of offertes kunt u met ons contact opnemen per mail of per telefoon op onderstaande contactgegegvens
Telefoon NL : 085 888 16 15 - E-mail : [email protected] 
Telefoon BE : 078 48 51 13 - E-mail : [email protected]