solinco

SOLINCO REVOLUTION TENNISSNAAR (12 METER)

Solinco, de Amerikaanse specialist in gestructureerde snaren, biedt een blauwe snaar aan voor meer controle terwijl de balsnelheid wordt geoptimaliseerd.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-23%
€ 12,90
€ 9,90
Adviesprijs : € 12,90
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Kies uw snaardikte : maattabel
loader
Loading

Solinco, de Amerikaanse specialist in gestructureerde snaren, biedt een blauwe snaar aan voor meer controle terwijl de balsnelheid wordt geoptimaliseerd.

Voordelen voor de gebruiker

Power Vs controle
Deze hoogwaardige polyester monofilamentsnaar is ontwikkeld door het merk Solinco om balcontrole te krijgen en tegelijkertijd de balsnelheid te optimaliseren dankzij een innovatieve polyestervezel. Het zal perfect zijn voor het leveren van full power hits, zelfs al het vereist een goede arm snelheid om maximale kracht te genereren.
Om de juiste balans te vinden tussen controle en kracht voor uw spel, raden wij u aan om met de spanning te spelen (meer spanning meer voor meer controle en minder voor meer kracht).

Spin
Als u op zoek bent naar een goed speelgevoel met een uitzonderlijke spin dan is deze Solinco-snaar, de specialist in gestructureerde snaren, iets voor u! Dit hoogwaardige co-polyester heeft de specificiteit om een structuur te hebben die de spin optimaliseert. Dankzij de Solinco-revolutie levert u zware slagen voor ballen met een explosieve bots.

Spanningsbehoud
Deze co-polyester snaar zal na verloop van speeluren een verlies aan spanning ervaren dat typisch is voor monofilamentsnaren.

Comfort
Wij constateren een bovengemiddeld comfort voor dit monofilament en vooral een zeer hoge tolerantie. Een comfort dat echter beperkt blijft omdat het deel uitmaakt van het gamma van monofilamentsnaren die altijd minder schokken zullen absorberen dan multifilamentsnaren. Om het comfort bij het slaan te verhogen en de trillingen te beperken, raden wij u aan om te kiezen voor een fijnere dikte die u een veel beter gevoel geeft!

Onze aanbevelingen

Spelersprofiel: Speler van een goed niveau met voldoende kracht. Speler die op zoek is naar maximale spin, met behoud van een goed speelcomfort.

Type racket: Gewicht meer dan 290g.
Spanning: 21-25kg

Kenmerken

Samenstelling: Hoogwaardig co-polyester monofilament
Lengte: 12,2m

Technische kenmerken

Referentie CORDS-RV
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier