Alexander ZVEREV

Alexander Zverev
  • Land : Duitsland
  • Geboortedatum : 20 april 1997
  • Geboorteplaats : Hamburg (Duitsland)
  • Lengte : 1m98
  • Gewicht : 86 kg
  • Woonplaats : Monte-Carlo (Monaco)
  • Begin pro : 2013
  • Speelstijl : rechtshandig, tweehandige backhand

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Alexander Zverev: de Duitse tennisgrootheid

Alexander Zverev, geboren in 1997 in Hamburg (Duitsland), werd prof in 2013. Sindsdien heeft de lange "Sascha", zowel in termen van grootte als talent, geschitterd in de tenniswereld door zich snel in de top 5 van de wereld te vestigen. Winnaar van de Masters van 2018 en 2021, een gouden medaille op de Olympische Spelen van Tokio 2020 en 5 Masters 1000-titels, je vindt hier al het materiaal dat Zverev heeft geleid tot een van de beste spelers in het hedendaagse tennis. 

Head Zverev: de nieuwe generatie aan het roer

Als Zverev kan worden samengevat, dan is het zijn vastberadenheid om zijn tegenstanders op de baan altijd te domineren, met lange rally's vanaf de baseline en precieze power shots. Het is een spel dat typerend is voor de nieuwe generatie spelers, waarvan Zverev de vaandeldrager is. Om aan de behoeften van deze nieuwe spelers te voldoen, heeft Head een serie rackets ontwikkeld met een gedurfde constructie en een opvallend design: Head Gravity.

Ontworpen voor de moderne aanvallende speler die de bal hoger op het veld slaat, biedt de Gravity een bredere sweetspot. Dit racket is ideaal als je bij elke bal consequent het perfecte schot wilt maken. De Head Gravity is op onze site te vinden in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen genieten van de voordelen van tolerantie, controle en kracht die het racket van Zverev biedt.  

U kunt ook Head Zverev tennistassen en accessoires vinden op Tennispro. U zult net zo goed uitgerust zijn als uw favoriete speler tijdens uw volgende sessies op de tennisbaan, waar u net als hij met kracht en precisie de baan zult domineren. 

adidas Zverev: Duitse elegantie en moderniteit

adidas, het Duitse merk met de drie strepen, ging in 2016 een samenwerking aan met de Duitse kampioen. Sindsdien heeft het duo van de overkant van de Rijn zich een plaats veroverd in het wereldtennis en vergezelt het Zverev seizoen na seizoen in zijn zoektocht naar meer overwinningen en titels. Vind op Tennispro de adidas Zverev kleding om net als hem met elegantie en moderniteit op de baan te schitteren. Je vindt op onze website ook de adidas Adizero Ubersonic tennisschoenen die Sascha draagt om de baan te domineren met lichtheid en comfort.