Daniil MEDVEDEV

Daniil Medvedev
  • Land : Russie
  • Geboortedatum : 11 februari 1996
  • Geboorteplaats : Moscou (Rusland)
  • Lengte : 1m98
  • Gewicht : 83 kg
  • Woonplaats : Monte-Carlo (Monaco)
  • Begin pro : 2014
  • Beste ranking : 1
  • Speelstijl : rechtshandig, tweehandige backhand

1-38 / 38

Product 1 tot 38 van de 38

1-38 / 38

Product 1 tot 38 van de 38

Daniil Medvedev: een beer die het wereldtennis op zijn kop zet

De naam "Medvedev" komt van het woord "Medved", wat beer betekent in het Russisch. Een dier dat perfect past bij de gemoedstoestand van Daniil Medvedev. Hij is erin geslaagd de Big 4 op te schudden en een van de beste spelers in het huidige tennis te worden. Dankzij zijn unieke spel en techniek, een mengeling van kracht, precisie en efficiëntie, is hij erin geslaagd om in 2022 de nummer 1 van de wereld te worden.

Winnaar van een Grand Slam-titel op de US Open van 2021, vindt u op Tennispro al het materiaal dat de Rus tot een wereldtennisgrootheid heeft gemaakt. 

Medvedev Tecnifibre: een uniek racket voor een onnavolgbare speler

Het Franse merk Tecnifibre heeft voor de Russische speler de T-Fight reeks tennisrackets ontwikkeld, het perfecte evenwicht tussen kracht en controle. Het stelt Medvedev in staat zijn spel op de baan te dicteren.

De T-Fight biedt hem de diepte, het tempo en de precisie waarmee hij, zowel op de forehand als op de backhand, alle aanvallen van zijn tegenstanders afslaat. Tecnifibre's T-Fight rackets zijn bij Tennispro verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen genieten van de kracht, controle en stabiliteit die het racket van Daniil Medvedev biedt. 

Kijk ook eens naar de tennissnaar die wordt gebruikt door de nummer 2 van de wereld, de Razor Code van Tecnifibre, een benchmark voor spin en duurzaamheid onder professionals en concurrenten. 

Medvedev Lacoste:  tennis met elegantie 

Lacoste, bekend bij alle fans van het gele balletje en de poloshirts, heeft de geschiedenis van het tennis getekend en blijft die schrijven aan de zijde van Daniil Medvedev. De Russische kampioen belichaamt de waarden van het krokodillenmerk: sportieve elegantie, fair play en vasthoudendheid. Vind op Tennispro de Lacoste Medvedev kleding om met klasse op de baan te schitteren en tegelijkertijd je interesse voor de Russische nummer 2 van de wereld te tonen.