Maria SAKKARI

Maria Sakkari
  • LAND : Griekenland
  • GEBOORTEDATUM : 25/07/1995
  • GEBOORTEPLAATS : Athene
  • LENGTE : 1.72m
  • WOONPLAATS : Athene, Griekenland
  • BEGIN PRO : 2014
  • BESTE RANKING : 19
  • SPEELSTIJL : rechtshandig, tweehandige backhand

1-30 / 30

Product 1 tot 30 van de 30

1-30 / 30

Product 1 tot 30 van de 30

Maria Sakkari: de rijzende macht 

Het Griekse tennis bevindt zich in het midden van een flamboyant tijdperk. Terwijl Tsitsipas al wordt beschouwd als de beste speler in de geschiedenis van zijn land, is de jonge Maria Sakkari, met haar buitengewone lichaamsbouw en kracht, de grootste hoop die het Griekse vrouwentennis ooit heeft gekend. Ze is prof sinds 2011 en is de revelatie van het jaar 2021, een seizoen waarin ze de halve finales bereikte op de French Open en de US Open. Hier vindt u al het materiaal dat deze Griekse godin naar de Top 5 in het vrouwentennis leidde. 

Wilson Sakkari: ultra speler, ultra kracht  

Kracht, kracht en nog eens kracht - zo zou je het indrukwekkende spel van de jonge Griekse kunnen samenvatten. Met haar hele technische bereik en vanuit alle hoeken van de baan is zij in staat om ballen te produceren die zwaar genoeg zijn om al haar tegenstanders te neutraliseren en het spel over te nemen. 

Naast haar uitzonderlijke fysieke kwaliteiten, ligt het geheim van haar explosieve slagen in haar racket. Ontworpen om maximale kracht te bieden op elke bal, is de Wilson Ultra geliefd bij alle aanvallende spelers die, net als de Griekse speelster, het spel willen domineren vanaf de baseline met zware, scherpe schoten. 

Het Wilson Ultra-assortiment is op onze site te vinden in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen genieten van de kracht, het comfort en de stabiliteit die het racket van Sakkari biedt. 

adidas Sakkari: Elegantie en moderniteit om de vrouwelijke hoop van een heel land te kleden

adidas, het Duitse merk met de drie strepen, is sinds het begin van het jaar 2020 verbonden aan de Griekse kampioene en heeft haar begeleid in haar uitzonderlijke opmars naar de top 5 van de wereld. Vind adidas Sakkari kleding op Tennispro om net als zij te schitteren met elegantie en moderniteit op de baan. U kunt op onze website ook de adidas schoenen vinden die Maria heeft aangenomen om met steun en comfort het veld te domineren: de beroemde adidas Barricade.