Novak DJOKOVIC

Novak Djokovic
  • Land : Servië
  • Geboortedatum : 22 mei 1987
  • Geboorteplaats : Belgrade (Servië)
  • Lengte : 1m90
  • Gewicht : 75 kg
  • Woonplaats : Belgrade (Servië)
  • Begin pro : 2003
  • Beste ranking : 1
  • Speelstijl : rechtshandig, tweehandige backhand

1-46 / 46

Product 1 tot 46 van de 46

1-46 / 46

Product 1 tot 46 van de 46

Novak Djokovic: Nole, de diamant van de Grote Drie 

Geprezen om zijn uitstekende fysieke en mentale kwaliteiten, kan men de sportcarrière van de Servische kampioen alleen maar bewonderen. De jongste van de Grote Drie is erin geslaagd bijna alle mogelijke titels in het toptennis te winnen. Met 20 Grand Slam-titels en 37 Masters 1000-overwinningen op zijn naam, vindt u hier al het materiaal dat Djokovic heeft geholpen een van de beste spelers aller tijden te worden. 

Head Djokovic: Onstuitbare balsnelheid voor een meedogenloze kampioen op de baan

Djokovic staat bekend om zijn vermogen om een waanzinnig tempo op de baan te leggen, altijd met dezelfde precisie en balsnelheid. 

Voor zijn spel heeft Head de iconische Head Speed ontwikkeld, het racket dat hem zijn grootste successen heeft bezorgd: zijn 9 Australian Opens en zijn recordaantal weken op nr. 1 van de wereld. U vindt de Head Speed op onze website, in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen genieten van de voordelen van snelheid en controle die het racket van Djokovic biedt. 

U kunt ook Head Djokovic tennistassen en accessoires vinden op Tennispro. Net als hij, zul je je ritme en je spel opleggen aan je tegenstanders op het veld.

Lacoste Djokovic: elegantie en sport zijn één en dezelfde voor de nummer 1 speler

Lacoste, bekend bij alle fans van het kleine gele balletje, heeft tennisgeschiedenis geschreven en blijft dit doen sinds 2017 aan de zijde van Novak Djokovic. De Servische kampioen belichaamt de waarden van het krokodillenmerk: sportieve elegantie, fair play en vasthoudendheid. Vind op Tennispro Lacoste Djokovic kleding om met klasse op de baan te schitteren en tegelijkertijd je belangstelling voor de Servische kampioen te tonen. 

Asics Djokovic: comfort en wendbaarheid bij alle tests 

Behendigheid, stabiliteit, comfort en ondersteuning van de voet zijn noodzakelijk voor de Servische kampioen om zijn volledige potentieel en talent op de baan te bereiken. De Asics Court FF schoenen uit Japan zijn het perfecte antwoord om Djokovic, zoals alle spelers, zijn beste tennis op de baan te laten spelen. Vind de perfecte Asics tennisschoenen op onze website als je, net als hij, je tegenstanders wilt domineren op de baan van het begin tot het einde van je wedstrijd.