Stefanos TSITSIPAS

Stefanos Tsitsipas
  • Land : Griekenland
  • Geboortedatum : 12 augustus 1998
  • Geboorteplaats : Atenas (Griekenland)
  • Lengte : 1m93
  • Gewicht : 85 kg
  • Woonplaats : Monte-Carlo (Monaco)
  • Begin pro : 2017
  • Speelstijl : rechtshandig, eenhandige backhand

1-19 / 19

Product 1 tot 19 van de 19

1-19 / 19

Product 1 tot 19 van de 19

Stefanos Tsitsipas: de Griekse God van het tennis 

Stefanos Tsitsipas, geboren in 1998 in Athene (Griekenland), wordt nu al beschouwd als de grootste speler in de geschiedenis van het Griekse tennis, zelfs op 20-jarige leeftijd toen hij Roger Federer wist te verslaan in de ronde van 16 op de Australian Open in 2019. Met zijn krachtige slag en vechtlust op de baan verbaast hij de tenniswereld met zijn talent en elegantie, vooral met zijn eenhandige backhand. Winnaar van de Masters 2019, de Monte Carlo Masters 1000 2021 en finalist in hetzelfde jaar van de French Open, vindt u hier al het materiaal dat ertoe geleid heeft dat het idool uit Griekenland beschouwd wordt als de meest getalenteerde speler van de nieuwe generatie. 

Wilson Tsitsipas: Verbeterd gevoel voor sensationeel tennis

Wie Stefanos Tsitsipas ziet spelen, staat versteld van een hand met zoveel behendigheid. De Griekse God is in staat de bal met indrukwekkende kracht en spin te raken, en dan met een unieke fijngevoeligheid op te volgen met perfecte drop shots. Hoewel zijn talent veel helpt, kan Tsitsipas vertrouwen op zijn Wilson Blade racket om de bal met kracht en precisie te plaatsen waar en hoe hij dat wil op de baan. 

Ontworpen om de speler het best mogelijke gevoel te geven bij elk schot, is de Wilson Blade, aanbeden door Tsitsipas en vele anderen, een benchmark en een vlaggenschipmodel geworden voor het Amerikaanse merk. Het Wilson Blade-assortiment is verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen profiteren van de voordelen op het gebied van gevoel, controle, stabiliteit en touch die het racket van Tsitsipas biedt.

Vind op onze site Wilson Tsitsipas tennistassen en de accessoires die hij op tour gebruikt. U zult net zo goed uitgerust zijn als uw favoriete speler tijdens uw volgende sessies op de tennisbaan, waar u uw spel zult markeren met de stempel van zijn elegantie en talent. 

adidas Tsitsipas: Elegantie en een moderne toets  om Stefanos, het icoon van een heel land, te kleden

adidas, het Duitse merk met de drie strepen, is al sinds het begin van zijn profcarrière verbonden aan de Griekse kampioen en heeft hem seizoen na seizoen vergezeld naar de top van de tennisberg Olympus. Vind op Tennispro de adidas Tsitsipas kleding om net als hem met elegantie en een moderne toets op de baan te schitteren. Op onze website vindt u ook de adidas schoenen die Stefanos heeft gekozen om de baan te domineren met lichtheid en comfort: de adidas Adizero Ubersonic.