tacchini

TACCHINI CARSON TRAININGSPAK MET KAP

Dit Tacchini Carson trainingspak met capuchon zal ideaal zijn om te dragen tijdens warming-ups en cool-downs na je tenniswedstrijden.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-50%
€ 120,00
€ 60,00
Adviesprijs : € 120,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Dit Tacchini Carson trainingspak met capuchon zal ideaal zijn om te dragen tijdens warming-ups en cool-downs na je tenniswedstrijden.

Volledig gemaakt van polyester, zal het je vanaf de eerste pasbeurt verleiden met zijn lichtheid en ongeëvenaarde comfort.

Het jasje met capuchon geeft u een elegante en sportieve look op en naast de tennisbaan. De lichtheid ervan biedt u een uitstekende bewegingsvrijheid en u kunt uw ballen of persoonlijke bezittingen in de twee zijzakken stoppen. Het jasje is lichtjes aangetrokken bij de taille en de mouwen voor een betere ondersteuning bij het slaan van de bal.

De joggingbroek houdt u ook tevreden tijdens uw inspanningen. De zachte en lichte stof zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt als je op de baan staat. De elastische tailleband zal je dicht bij je middel houden wanneer je op de baan bent. Tot slot heeft deze broek twee zijzakken waar je je tennisballen in kunt opbergen.

Het ontwerp van dit tennis trainingspak in een effen kleur zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je er goed uitziet op de tennisbaan.

Technische kenmerken

Logo Op de linkerborst
Samenstelling 100% polyester
Kleur Zwart
Referentie 39922-567
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier