Tennistassen 15 rackets

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Inhoud
Schoenenvak
PRIJS

1-4 / 4

4 artikel(en)

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Inhoud
Schoenenvak
PRIJS

1-4 / 4

4 artikel(en)

Ontdek de tassen voor 15 tennisrackets voor uw volgende trainingssessies. Ze zijn geschikt voor ervaren en competitieve spelers en bieden een grote ruimte om uw trainingsmateriaal op te bergen. Het zal praktisch zijn op een dagelijkse basis. U heeft de keuze tussen Dunlop of Tecnifibre modellen, gespecialiseerde merken in de wereld van het tennis.

DE IDEALE TAS VOOR AL UW TENNISSPULLEN

De tassen voor 15 tennisrackets die beschikbaar zijn op Tennispro.nl hebben allemaal 2 tot 3 compartimenten, die elk minstens 5 rackets kunnen bevatten en gemakkelijk toegankelijk zijn. Zelfs meer ontwikkeld dan de zakken van 12 of 9 rackets, hebben ze meer opbergruimte zoals gebruikte linnen- of schoenzakken en thermo-gelijmde zakken die zeer nuttig zijn bij hoge temperaturen. Daarnaast zijn er ademende inserts voor een optimale ventilatie van de 15 racketzak.

De materialen die voor deze tassen worden gebruikt zijn slijtvast en gemakkelijk te gebruiken. Tot slot vindt u bij Tecnifibre een waterbestendig en onverwoestbaar materiaal met een versteviging van de tas aan de bovenzijde. Het stelt u in staat om van stijl te variëren door het met de hand te dragen, maar ook op de rug.

IT'S UP TO YOU

Kies de tas van je idool om hetzelfde uiterlijk en dezelfde houding aan te nemen op de baan. U kunt kiezen voor de Dunlop CX Performance tas die Kevin Anderson gebruikt. Profiteer van een tas die functioneel, aantrekkelijk en praktisch is voor uw volgende toernooi of sportreis.