Tennistassen 3 rackets

Filters

Fermer
PRIJS

1-13 / 13

Product 1 tot 13 van de 13

Filters

Fermer
PRIJS

1-13 / 13

Product 1 tot 13 van de 13

Ontdek op onze website Tennispro.nl een ruime keuze aan tassen voor 3 rackets van vele gespecialiseerde merken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende merken zoals Babolat, Yonex, Wilson, Head of Tecnifibre. De tas die u kiest zal u begeleiden tijdens uw trainingen en tenniswedstrijden.

EEN IDEALE TAS VOOR U

Ons team van experts heeft de meest geschikte tassen geselecteerd voor spelers met drie tennisrackets. Afhankelijk van het merk van uw racket kunt u deze matchen met de bijbehorende tas of u laten verleiden door een ander assortiment. Voor fans van professionele spelers heb je de mogelijkheid om de tas van je idolen te verwerven. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de nieuwe tas van Maria Sharapova aan, die u, net als de beroemde Russische speler, elegantie en vertrouwen zal geven op het veld.

EEN TAS DIE BIJ U PAST

Kies tussen de verschillende vormen en kleuren van de tassen die beschikbaar zijn op de website Tennispro.nl. Combineer comfort met schoonheid met deze 3-racket-tennistassen die een groot hoofdvak hebben waarin u rackets, ballentubes en waterflessen kunt opbergen. Aan de voorkant van de meeste tassen heeft u de beschikking over kleine vakjes met rits, handig om kleine items zoals sleutels of een mobiele telefoon in op te bergen. Voor het transport kunt u ze met de hand dragen of als schoudertas met de verstelbare riemen. Wilt u al uw materiaal meenemen? Wij bieden u modellen zoals Tecnifibre met veel zakken en compartimenten om zoveel mogelijk spullen in op te bergen. Vertrouw op ons team, dat de zorg heeft besteed aan het kiezen van tassen van slijtvaste, lichte en ademende materialen.