Dunlop tennistassen

Filters

Fermer
Maat
COLLECTIE
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

Filters

Fermer
Maat
COLLECTIE
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

DUNLOP: HET GEWAARDEERDE MERK MET TASSEN VAN HOGE KWALITEIT

Dunlop is een iconisch merk in de tenniswereld. Het ontwikkelde zich in 1936 op het Wimbledon toernooi en in de 20e eeuw won het aan bekendheid met spelers als Rod Laver, John McEnroe en Steffi Graf.

Dunlop-tennistassen zijn exclusief voor de beoefening van tennis gemaakt. Dunlop tassen voldoen aan de behoeften en eisen van tennissers die hun sport- en tennisuitrusting willen opbergen, waarbij comfort, elegantie en soberheid worden gecombineerd.

Dunlop tassen zijn voorzien van een of meer opbergvakken, een handvat en twee schouderriemen. Dunlop heeft aan alles gedacht om de best mogelijke organisatie te kunnen garanderen. U vindt hier inderdaad tassen met specifieke vakken om uw rackets, schoenen, accessoires of persoonlijke spullen in op te bergen. Tennispro biedt u een ruime keuze naar gelang uw behoeften, smaken en wensen.

Meerdere topspelers gingen u reeds voor, zoals Kevin Anderson, Jamie Murray of Donald Young.

DUNLOP BESCHIKT OVER EEN GROTE VARIËTEIT AAN MODELLEN

Dunlop-tennistassen zijn geschikt voor 1 tot 15 tennisrackets, afhankelijk van de capaciteit van de tas. Dunlop biedt 12-racket-tennistassen en 9-rackettassen met thermische isolatie en een afgescheiden schoenenvak. In deze tassen kunt u al uw benodigde materiaal opbergen, zoals ballen, rackets, schoenen, grips.... Het merk biedt tennisrugzakken met een vak voor uw racket en ritsen om het transport te vergemakkelijken. Het biedt ook een roltas en een sporttas voor het opbergen van 8 rackets.

Aarzel niet langer, Dunlop biedt producten die aangepast zijn aan alle tennissers die een sobere en elegante stijl hebben.