Night Session: 15% extra korting
Op adidas, Asics, Babolat, Head en Wilson schoenen met de code NIGHT15

Nike tennistassen

1-1 / 1

1 artikel(en)

1-1 / 1

1 artikel(en)

Nike is een wereldberoemd Amerikaans sportmerk dat kwaliteitssportuitrusting aanbiedt. Het is populair dankzij de bekendheid die is bereikt met het eenvoudige logo: De Swoosh.

KIES VOOR KWALITEIT, KIES VOOR NIKE

Nike sporttassen combineren ergonomie en het praktische aspect. Nike biedt een breed scala aan tassen voor tennissers. Bij Tennispro kunt u een selectie van tassen vinden, van de meest klassieke en effectieve tot de meest moderne en duurzame. Tennistassen zijn ontworpen om veel dingen in op te bergen, dus je zult veel vakken en grote ruimtes vinden, om het dagelijks leven makkelijker te maken en je uitrusting veilig te transporteren. U kunt soms tot meerdere rackets opbergen, zoals bijvoorbeeld in de rugzakken van Nike Court.

EEN NIKE TENNISTAS: GEGARANDEERD COMFORT

Het merk Nike biedt verschillende tassen zoals tennisrugzakken, Nike handtassen etc. aan, allemaal gemaakt voor tennisgebruik. Het zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoen. Er is veel keuze om een groot aantal mensen tevreden te stellen. Kies volgens uw wens, kleur, vorm.... De Nike Court tas is sterk en ruim van opzet. Het zorgt ervoor dat het zo ergonomisch mogelijk is, zodat je alles wat je nodig hebt binnenin kunt stoppen. Het blijft ook erg mooi dankzij de zakken met rits waar het mogelijk is om een telefoon of een ander persoonlijk voorwerp binnen handbereik op te bergen, wat niet onbelangrijk is. De grijze tas van Nike Court biedt dezelfde eigenschappen.

Nike heeft aan alles gedacht, van een rugzak tot de meer klassieke tas met handgrepen, de Duffel Advantage Court bag.

Stijlvol, Nike tennistassen zijn eenvoudig en elegant, u kunt kiezen uit meerdere kleuren.