Yonex tennistassen

Filters

Fermer
Maat
COLLECTIE
Thermische isolatie
Inhoud
Schoenenvak
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

Filters

Fermer
Maat
COLLECTIE
Thermische isolatie
Inhoud
Schoenenvak
PRIJS

1-3 / 3

3 artikel(en)

YONEX, VOOR ELK WAT WILS

Yonex is een Japans bedrijf, opgericht in 1946, dat gespecialiseerd is in racketsporten, met name badminton en tennis.

Ontdek de Yonex tassen, die zijn ontworpen voor tennis en badminton en innovatief op het gebied van opslag en organisatie. Op tennispro.nl is de selectie van tennistassen gediversifieerd met modellen voor alle tennissers en de modellen brengen zowel stijl als functionaliteit. Deze tennistassen zijn voorzien van grote opbergruimtes die ontworpen zijn om uw leven gemakkelijker te maken tijdens uw sportactiviteiten.

KIES UIT DE VERSCHEIDENHEID AAN YONEX TENNISTASSEN

Het merk Yonex biedt u een ruime keuze aan tennistassen, waar elke speler de juiste tas voor hem of haar kan vinden.

Elk Yonex-model staat garant voor comfort en eenvoud, of het nu gaat om een rugzak, een compartimententas, een tas die je met de hand of op je schouder kunt dragen. Als u een tas nodig heeft om uw uitrusting en accessoires in op te bergen, kies dan voor een tennistass met compartimenten, die plaats bieden aan 1 tot 12 rackets. Wij stellen het ook zeer op prijs dat wij onze persoonlijke spullen binnen handbereik kunnen houden door ze in de kleine zakken en opbergruimtes binnen en buiten onze tassen op te bergen. Als u liever kiest voor een lichte tas, biedt Yonex rugzakken aan.

Elk product in de verschillende reeksen van Yonex tassen is anders en maakt elk model uniek. Met de Yonex Tour Edition, Yonex Team en Yonex Active reeks vindt u wat u zoekt! Yonex-tennistasmodellen bieden kleuren voor alle smaken: van klassieke modellen tot de meest originele en flitsende modellen.