tecnifibre

TECNIFIBRE HDMX SNAAR (200 METER)

Tecnifibre zorgt voor een nieuwe revolutie binnen de hybride tennissnaren met de HDMX tennissnaar. Een hybride snaar is normaalgezien vervaardigd uit twee verschillende snaren, maar Tecnifibre biedt je maar liefst 3 verschillende materialen aan binnen dezelfde snaar, zodat je van de vele voordelen kan genieten zonder dat je verschillende snaren hoeft te combineren. Ontdek de Hybrid 3D tennissnaar! De omhulling van de snaar is vervaardigd uit PU voor meer comfort, terwijl de binnenzijde is gemaakt uit polyamide (wat voor multifilamentsnaren wordt gebruikt) voor extra kracht en tot slot zorgen polyestervezels voor meer controle. Dit is een ware alles-in-één snaar!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 299,99
€ 259,95
Adviesprijs : € 299,99
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Kies uw snaardikte : maattabel
loader
Loading

Voordelen voor de speler:

Comfort en kracht

Dankzij de aanwezigheid van polyester- en polyamidevezels zal deze snaar een uitstekende kracht/controle-verhouding bieden, zodat je je slagen kan controleren en tegelijkertijd je tegenstanders kan verrassen met krachtige slagen zonder je arm te forceren.

Levensduur

Deze snaar is niet geschikt voor snarenslopers, maar zal perfect voldoen aan de verwachtingen van spelers die zelden hun snaren kapot slaan.

Spanningsbehoud

De Hybrid 3D snaar behoud zijn spanning uitstekend dankzij de doordachte samenstelling. Je zal, zelfs na uren speelplezier, geen variatie in je spel opmerken.

Comfort 

Dankzij de PU omhulling zal deze snaar het grootste deel van de trillingen, die ontstaan bij contact met de bal, absorberen, zodat je uitstekend comfort ervaart en je arm beschermd wordt tegen blessures.

Onze aanbevelingen:

Type speler: deze snaar is ideaal voor spelers op zoek naar een veelzijdige snaar die comfort en controle biedt

Aanbevolen spanning: 21-24 kg

Technische kenmerken

Avantage cordage COMFORT, SPANNINGSBEHOUD, VEELZIJDIGHEID
Lengte 200
Snaar stijl Hybridesnaren
Referentie 01RHD125XN
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier