tecnifibre

TECNIFIBRE TRIAX TENNISSNAAR (ROL - 200 METER)

Tecnifibre brengt revolutie op de snarenmarkt met dit model halverwege tussen monofilament en multifilament. De Tecnifibre Triax is inderdaad de eerste snaar dat een combinatie biedt van polyamide, gebruikt bij de vervaardiging van multifilament, en copolyester, gebruikt bij de vervaardiging van monofilament.
Het resultaat is het beste van deze twee materialen met een 50% langere levensduur en een 15% betere schokabsorptie dan bij een klassiek multifilament en een 15% betere schokabsorptie dan bij een monofilament.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-25%
€ 359,99
€ 269,95
Adviesprijs : € 359,99
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Voordelen  :

Controle en Power

Samengesteld uit 50% co-polyester en 50% polyamide biedt deze Tecnifibre Triax de perfecte balans tussen monofilament en multifilament. Het resultaat zal dus veel betere controle bieden dan een multifilament en veel meer kracht dan een monofilament.
Deze Triax snaar zal meer controle bieden dan Duramix en HDMX die in hetzelfde bereik liggen.

Levensduur

In termen van levensduur zal dit 50% langer zijn dan multifilamentsnaren dankzij de toevoeging van co-polyester, dat in de loop van de tijd voor meer stijfheid en spanning zal zorgen. Deze snaar wordt niet aanbevolen voor spelers die vaak hun snaar breken.

Spanningsbehoud

Dit Poly-Fusion Multifilament heeft een uitstekend spanningsbehoud dankzij zijn samenstelling en laat u toe om in de loop der uren geen variaties in uw spel te voelen.

Comfort

Dankzij de PU-coating zal deze snaar het grootste deel van de trillingen die door de schok van de bal worden opgewekt absorberen om u een uitstekend comfort te bieden en uw arm te beschermen tegen blessures. Het zal 15% beter zijn dan een klassiek monofilament.

Onze aanbevelingen

Spelersprofiel: Snaar voor alle spelers die op zoek zijn naar een snaar met een uitstekende balans tussen monofilament en multifilament. Het is ook perfect voor jonge spelers die op zoek zijn naar controle, maar die het comfort moeten behouden.

Aanbevolen spanning: 21-24kg

Technische kenmerken

Avantage cordage COMFORT, LEVENSDUUR, VEELZIJDIGHEID
Lengte 200 m
Type racket Gewicht < 290g
Snaar stijl Multifilamentsnaren
Referentie 01RTR
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier