VOORWAARDEN VAN DE HUIDIGE AANBIEDINGEN BIJ TENNISPRO.NL

Tecnifibre exclusieve verkoop
Minimaal 50% korting en tot 70% korting
Webaanbieding, geldig van 28/03 tot 09/04. Alleen beschikbaar voor online klanten. Getoonde prijzen zijn inclusief korting. Bestellingen worden pas vanaf 18/04 verzonden.

2 GRATIS TECNIFIBRE SNAREN
Bij aankoop van een Tecnifibre T-Fight racket
Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig zolang de voorraad strekt, met uitzondering van junior rackets. Het cadeau wordt aangeboden wanneer je het toevoegt aan je winkelmandje.
Win een Head outfit ter waarde van €135
Bij aankoop van een paar Head 2024 schoenen
Online wedstrijd geldig van 11/04 tot 24/04 voor elke aankoop van een paar Head schoenen met de vermelding "Nieuw", uitgezonderd junior schoenen. Eén prijs te winnen door mannen en één prijs te winnen door vrouwen. De prijs bestaat uit een t-shirt, een sweater, een short/rok en een paar sokken. De winnaars worden willekeurig getrokken op 25/04 en er wordt per e-mail contact met hen opgenomen.
Tecnifibre TF-X1 V2 Rackets
Tecnifibre biedt je 10% cashback op de aankoop van een TF-X1 V2.
Details van de aanbieding op https://www.tennispro.nl/tecnifibre-tf-x1-2024-cashback
Een gratis t-shirt
Bij aankoop van een Head Extreme padelracket
Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig bij aankoop van een Head Extreme padelracket. Zolang de voorraad strekt. Beperkt tot 1 hoeveelheid per bestelling.
EEN T-SHIRT CADEAU
Bij aankoop van een Head Speed 2024 racket
Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig zolang de voorraad strekt bij elke aankoop van een Head Speed 2024 racket, met uitzondering van junior rackets.