Wilson: Het universum van het merk

Wilson

De beste artikels van het moment

Raquettes Wilson

Het universum van Wilson-rackets

Dankzij het brede aanbod van Wilson-tennisrackets zijn ze perfect voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Elk type spel heeft zijn eigen racket met verschillende reeksen zoals de Pro Staff, het model van Roger Federer en Grigor Dimitrov voor spelers die op zoek zijn naar precisie, de Blade van Serena Williams en Stefanos Tsitsipas voor spelers die op zoek zijn naar touch, de Ultra van Gaël Monfils of de Clash voor veelzijdigheid. Ook recreatieve spelers en kinderen komen aan hun trekken in een grote selectie van aangepaste rackets.

Het universum van Wilson-tassen

Wilson-tassen zijn perfect geschikt voor tennis dankzij de talrijke reeksen, zoals het Federer-gamma, maar ook het Super Tour-, Tour- en Teamgamma. De belangrijkste racketreeksen hebben ook hun bijhorende tassen, zoals de Blade en de Clash. De Roland Garros tassen zijn perfect om uw spullen met elegantie te dragen, zowel op het veld als in de stad, dankzij de samenwerking met de beroemde Parijse Grand Slam. Voor dames raden we de Minimalist serie aan: zeer modieus met een strak design en toch heel praktisch. Kinderen zullen zich aangetrokken voelen tot de kleurrijke rugzakken om hun eerste racket in op te bergen.

 
 
Bagagerie Wilson
Bagagerie Wilson
Bagagerie Wilson
Bagagerie Wilson
Bagagerie Wilson
Bagagerie Wilson

Het universum van Wilson-schoenen

De Wilson tennisschoenen zijn van hoge kwaliteit en passen bij alle spelers dankzij de talrijke modellen in het aanbod. De Rush Pro modellen zijn zeer veelzijdig dankzij hun duurzame constructie en het lichte gewicht. De Kaos is dankzij zijn de 3.0-versie het lichtste model op de markt geworden. Als u op zoek bent naar ondersteuning, kunt u kiezen voor de Kaos SFT-modellen met Quicklace-vetersluiting of voor de Amplifeel-modellen die de voet tot aan de enkel vastzetten. Recreatieve en startende spelers vinden ook schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zoals de Kaos Devo, Kaos Comp of Rush Comp. De meeste juniorschoenen zijn uitgerust met het Quicklace-systeem om het veteren te vergemakkelijken.

Het universum van Wilson-kleding

Ontdek Wilson-tenniskleding via onze performance-, trainings- en clubproducten. In de performance-reeks vindt u de T-shirts, shorts, tanktops, ... die u tijdens uw wedstrijden een grote lichtheid en optimaal comfort zullen bieden. De trainingsreeks bevat artikels die perfect geschikt zijn voor uw trainingen of sportsessies, met katoenen kleding. Tot slot zal de clubkleding u toelaten om de perfecte outfit te vinden voor uw team om klaar te zijn voor de interclubkampioenschappen.

Het Wilson Padeluniversum

Wilson heeft een compleet assortiment ontwikkeld voor alle padelspelers. U vindt hier rackets voor spelers van alle niveaus en speelstijlen. De namen doen denken aan tennisrackets: Blade, Ultra, Pro Staff. Er zijn ook speciale padeltassen om al uw materiaal mee te nemen tijdens uw toernooien of trainingen. Rackettas of sporttas, de keuze is aan u. Padelballen en accessoires zoals overgrips zorgen ervoor dat uw uitrusting compleet is en dat u klaar bent om te spelen.

Padel Wilson
Padel Wilson

Het gehele Wilson gamma

Wilson biedt ook andere artikels aan om op een professionele manier aan uw tennissessie te starten, zoals de officiële bal van Roland Garros en de US Open maar ook de Triniti, een ecologische bal in een kartonnen koker. Wilson-snaren zullen ook alle spelers tevreden stellen dankzij de monofilamentsnaren als de Revolve, multifilamentsnaren als de NXT Power of hybridesnaren als de Champion's Choice, gekozen door Federer. Ook schokdempers, grips en overgrips om uw racket uit te rusten zoals de Pro Overgrip, de Leather Leather grip of de Pro Grip Max lotion zijn opgenomen in het gamma.

Ontdek de wereld van het Amerikaanse merk Wilson. Ontdek of herontdek de producten die het gewaardeerde merk op de markt bracht. Denk daarbij aan het gamma van “uncontaminated design” rackets die niet enkel sober en van hoge kwaliteit zijn, maar ook heel herkenbaar zijn op het ATP en WTA circuit. Als u, zoals Roger Federer, Serena Williams of Grigor Dimitrov, elegantie, stijl en kwaliteit wilt combineren, kies dan voor een Wilson Pro Staff, Blade, Burn of Ultra racket! Wat kleding betreft, kunt u de ideale Wilson trainingsoutfits en team outfits vinden om de leden van uw tennisclub uit te rusten. Hoewel Wilson bekend is en erkend wordt om zijn rackets, is ook het aanbod aan schoenen goed ingeburgerd. Deze zullen spelers die op zoek zijn naar ondersteuning, demping en comfort, onmiddellijk aanspreken. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met het merk Salomon, worden Wilson Kaos, Rush Pro of Kaos FST schoenen getest en goedgekeurd door het Tennispro Lab! Het bedrijf Wilson Sporting Goods werd opgericht in 1914, en kreeg pas in 1957 zijn definitieve naam na enkele wijzigingen. Al in de jaren dertig van de vorige eeuw werden de "Autograph"-rackets geboren met Ellsworth Vines of de Franse speler Suzanne Lenglen als speler. De expertise van het Amerikaanse merk blijft zich ontwikkelen en wordt aan het grote publiek onthuld terwijl er wordt samengewerkt met de beste spelers van elk decennium: Jack Kraemer, Billie Jean King, Stan Smith, Jimmy Connors ...