wilson

WILSON CLASH 100 TENNISRACKET (295 GR)

CONTROLEKRACHTSTABILITEIT

Voordelen voor de speler : power - controle - stabiliteit

Het Wilson Clash 100 tennisracket is met recht en reden revolutionair te noemen! Zo weet dit racket als geen ander controle en power te combineren. De innovatieve technologieën die door Wilson zijn ontwikkeld onder de naam Free Flex en Stable Smart zullen een grote mate van flexibiliteit bieden, maar ook een bijzondere stabiliteit en weerstand tegen torsie. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-46%
€ 280,00

€ 149,90

€ 159,90

Adviesprijs : € 280,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler : power - controle - stabiliteit

Het Wilson Clash 100 tennisracket is met recht en reden revolutionair te noemen! Zo weet dit racket als geen ander controle en power te combineren. De innovatieve technologieën die door Wilson zijn ontwikkeld onder de naam Free Flex en Stable Smart zullen een grote mate van flexibiliteit bieden, maar ook een bijzondere stabiliteit en weerstand tegen torsie. 

Met een bladformaat van 645cm² is dit racket zeer veelzijdig. Het gewicht van 295 g in combinatie met een balanspunt op 31 cm is eerder buitengewoon en biedt uitzonderlijke wendbaarheid zonder in te boeten op stabiliteit. Het 16 x 19 snarenpatroon genereert spin en draagt bij aan slagkracht.

De innovatieve Clash-reeks is echt een revolutie voor tennis! Dit model kan net zoveel controle bieden als power. Zo hoef je niet langer de keuze te maken tussen het één of het ander!

Type speler :

- Spelers van alle niveaus die controle zoeken zonder in te boeten op power

Technologieën :

- Free Flex : revolutionaire technologie die is ontwikkeld om het racket te laten vervormen bij balimpact dankzij zijn specifieke carbon vlechting. Dit zal de controle vergroten en de kracht behouden.
- Stable Smart : dit is een innovatieve frame-vorm die is ontwikkeld om de stabiliteit te optimaliseren bij balimpact en de hoeveelheid vrijgegeven power maximaliseert.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 295 g
Technologieën Free Flex, Stable Smart
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 49 RA
Balans onbespannen 31 cm
Snarenpatroon 16x19
Grip Wilson Pro Performance
Referentie WR005611U
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier