wilson

WILSON CLASH 100L V2.0 TENNISRACKET (280 GR)

VEELZIJDIGHEIDWENDBAARHEIDCOMFORT

De Wilson Clash rackets zijn terug in versie 2.0 ! Deze V2.0 behoudt de kenmerken die het succes vomden van het vorige model: een grote stabiliteit gekoppeld aan een uitzonderlijke flexibiliteit. De innovaties werden verder uitgebreid. De stabiliteit is verder verbeterd, maar ook de tolerantie. Sla op volle kracht en de Clash 100L V2.0 doet de rest! Op vlak van design kiest Wilson voor een hoogglans rode lak en een Clash logo in reliëf in het hart van het racket.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-35%
€ 270,00

€ 174,95

€ 216,95

Adviesprijs : € 270,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Veelzijdigheid - Wendbaarheid - Comfort

Het Wilson Clash 100 L V2.0 racket zet de traditie van de V1.0 voort en biedt veel veelzijdigheid, maar met een sterk verbeterde stabiliteit. De Free Flex-technologie is omgedoopt tot FortyFive°, maar zal de mix van stabiliteit en flexibiliteit blijven bieden waar de Clash bekend om staat.
Wat de kenmerken betreft, heeft het tennisracket een bladformaat van 645 cm² die zeer veelzijdig is en de sweetspot met 16% laat toenemen.
Het gewicht van 280 gram in combinatie met een balans van 31,5 cm is ongebruikelijk, maar zorgt voor een betere wendbaarheid van het racket met behoud van voldoende stabiliteit op al je krachtige slagen.
Op basis van feedback van spelers heeft Wilson de stabiliteit van dit racket verbeterd door een extra laag carbon aan de racketkop toe te voegen.
Het snarenpatroon van dit racket is 16x19, wat je spin zal verbeteren.

Dit racket zet de eerste stap naar milieuvriendelijke rackets met tubings en een dop gemaakt van gerecycleerd polymeer.

Spelerstype:

Spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een racket dat controle biedt zonder de power te beperken

Technologieën :

- Fortyfive°: Fortivefive° is de nieuwe naam voor de Free Flex-technologie die al in de Clash V1.0 aanwezig was. Het biedt een unieke mix van flexibiliteit en stabiliteit om je uitzonderlijke controle te geven zonder aan kracht of balgevoel in te boeten.
- Agiplast tubings: tubings en dop gemaakt door Agiplast van een gerecycleerd en recycleerbaar plastic polymeer
- Verbeterde stabiliteit: De stabiliteit van de Clash V2.0 is verbeterd met een extra laag carbon in de racketkop.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 280 g
Technologieën FortyFive°
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.6 cm
Balans onbespannen 31.5 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie WR074311U
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier