wilson

WILSON RUSH PRO 4.0 HOPE PARIS ALL COURT TENNISSCHOENEN

De ademende en comfortabele Wilson Rush Pro 4.0 Paris all court tennisschoen biedt spelers optimaal voetcomfort en uitstekende enkelondersteuning. Qua design zet Wilson de samenwerking met de Franse graffitikunstenaar Hope 1393 voort om dit model veel stijl te geven, met Marianne, het symbool van Frankrijk, en de woorden 'Liberté', 'Égalité' en 'Match' in tag en de naam van de kunstenaar. Een schoen die je een moderne, sportieve stijl geeft die opvalt op en naast het veld.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-50%
€ 150,00
€ 74,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Wilson Rush Pro 4.0 Paris all court tennisschoen introduceert een uniek ontwerp en verbeterde prestaties in deze speciale editie.
Het bovenwerk is volledig herwerkt in Sensifeel 2.0 mesh voor een beter ademend vermogen, comfort en ondersteuning, en ook de Endofit sokvoering verhoogt het comfort van de schoen.
Ook nieuw is het 4D Support-chassis, dat de torsie van de voet tijdens het bewegen beperkt en je meer stabiliteit geeft, waar je ook gaat.
De R-DST en Energy Surge technologieën beschermen je voet tegen de schok van een botsing met de grond en herverdelen de energie, zodat je sneller weer op gang komt.
Tot slot is de duurzaamheid van dit model uitstekend, dankzij de Duralast-technologie die de buitenzool versterkt, evenals verstevigingen bij de teen en aan de binnenkant.

Technische kenmerken:

- DF2: 9 mm drop voor een voet dichter bij de grond en een meer dynamische positie (hoogteverschil tussen hiel en voorvoet).
- Endofit: voetbed dat veel comfort biedt en zich intuïtief aanpast aan de vorm van de voet.
- Duralast: all-terrain buitenzool voor een hoge weerstand en een uitstekend tractiepotentieel
- R-DST+: geoptimaliseerde demping en een meer dynamische zool voor een betere energieafgifte
- Comfortabele binnenzool van Ortholite-schuim
- Sensifeel 2.0: Bovenwerk van mesh voor beter ademend vermogen, ondersteuning en comfort
- 4D Support Chassis: asymmetrisch chassis van hiel tot teen om verdraaiing van de voet tijdens draaibewegingen te beperken
- Energy Surge: licht EVA-schuim tussenzool in de voorvoet voor optimale overdracht van lichaamsgewicht bij impact voor meer explosieve acceleratie.
- Medial Drag Pad: centrale TPU-versteviging die de duurzaamheid verbetert en beschermt tegen slijtage bij zijwaartse en voorwaartse bewegingen.

Technische kenmerken

Gewicht 325 g (schoenenmaat 42)
Kleur Blauw, wit en rood
Ondergrond ALL COURT
Referentie WRS331490
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier