yonex

YONEX VCORE PRO 100L 2021 TENNISRACKET (280GR)

VEELZIJDIGHEIDSPINWENDBAARHEID

Het Yonex VCore Pro V3-racketassortiment zet zijn doelstelling verder om maximale controle te bieden aan alle spelers: controle over hun slagen, controle over hun balsnelheid maar ook controle over hun baltraject en spin. Deze reeks, die wordt gebruikt door Stan Wawrinka, Pierre-Hugues Herbert of Hubert Hurkacz, staat garant voor optimaal speelgevoel om de tennisbaan met uw kracht te domineren. De rackets hebben een prachtig zwart design aangevuld met groen, paars en een paar vleugjes blauw. 

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-27%
€ 260,00
€ 189,90
Adviesprijs : € 260,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Om u een ongeëvenaard prestatievermogen te kunnen bieden, vertrouwt Yonex voor de productie van zijn rackets, op de knowhow van zijn in Japan gevestigde fabrieken. Een nauwgezet werk voor een uitzonderlijk resultaat.

Voordelen voor de speler: Veelzijdigheid - Baleffect - Wendbaarheid

Het Yonex VCore Pro 100L tennisracket is het perfecte model voor gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdiger en toleranter model dan de VCore Pro 97.

Het gewicht van 280 gram in combinatie met een balans van 33.5 cm zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. Het 100 bladformaat (645 cm²) is vergevingsgezinder dan de 97 versie en zal meer veelzijdigheid bieden.  Het 16x19 snarenpatroon is ideaal voor het verkrijgen van kracht om je tegenstanders gemakkelijk te verslaan, maar ook voor het creëren van spin om hen ver achteruit te duwen.

Een opmerkelijke verandering ten opzichte van de V2 is het bredere racketprofiel van 21 mm naar 23 mm voor meer stabiliteit en kracht.

Spelerstype

Dit racket is ideaal voor gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat ook voor een goede spin zorgt.

Technologieën:

Isometric : Isometrisch gevormd frame om de sweet spot te optimaliseren en daardoor de vergevingsgezindheid en de kracht van het racket.
2G-Namd Flex Force : Technologie die de structuur van het grafiet in het racket wijzigt voor meer flexibiliteit en een snellere terugkeer voor een betere spin
Lock Booster System : Aangepaste grommets voor een beter contact tussen de tubing en de snaar voor meer energieoverdracht en kracht
Vibration Dampening Mesh : Dit materiaal is in het grafiet geplaatst en filtert 30% van de trillingen die door de slag worden veroorzaakt, om uw arm te beschermen, maar ook om u meer gevoel en precisie te bieden.
- Flexcon System : De kern van het racket is herwerkt om meer lengte te geven aan het hart van het racket en minder aan het handvat. Dit zal meer flexibiliteit en controle opleveren.
- Flex Fuse : Kernmateriaal met absorberende polymeren voor verbeterd gevoel en comfort.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 280 g
Technologieën Isometric, 2G-Namd, VDM, Flexcon System, Flex Fuse
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 33.5 cm
Profielbreedte 23 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 03VP100LYX
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier