adidas

ADIDAS ADIZERO UBERSONIC 4.1 ALL COURT TENNISSCHOENEN

De Adidas Adizero Ubersonic 4.1 all court tennisschoen neemt het beste van vorige versies over om een model te leveren dat net zo succesvol is vanuit esthetisch oogpunt als vanuit technisch oogpunt. Het bovenwerk is gestroomlijnd voor maximaal comfort, terwijl de middenzool is aangepast om nog betere demping te bieden voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar een lichte schoen die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Het zwart-witte kleurenschema is perfect voor alle gelegenheden.

Meer info
eco tag
Primegreen: 50% gerecycled materiaal
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 150,00
€ 135,00
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze Adidas Adizero Ubersonic 4.1 all court schoenen zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar een lichter gewicht voor snellere bewegingen op het veld.
Adidas heeft het Primegreen-programma op dit model toegepast, waarbij gerecycled polyester wordt gebruikt bij de productie van de schoenen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.
Het 360 mesh dat in het bovenwerk is gebruikt, is naadloos voor superieur comfort. Het biedt ook een uitstekend ademend vermogen om vocht gemakkelijker af te voeren.

De tussenzool bevat Lightstrike technologie, die demping en dynamiek optimaliseert en tegelijkertijd een lichter gewicht biedt voor meer comfort en snelheid.

Een schoen die past bij jouw prestaties!

Technische kenmerken:

- Primegreen Mesh: materiaal gemaakt van gerecycled polyester
- Lightstrike demping: een dempingssysteem in de tussenzool dat comfort, dynamiek en lichtheid biedt voor snellere bewegingen.
- De voorvoet is voorzien van Adituff-technologie met toevoeging van TPU om de weerstand tegen slijtage door de bewegingen van de tennisser te vergroten.
- De buitenzool, met Adiwear-technologie, is gemaakt van extreem slijtvast rubber dat grip biedt op alle ondergronden voor gemakkelijker bewegen en van richting veranderen.
- Geïntegreerde sokvoering

Technische kenmerken

Gewicht 356 g (schoenenmaat 42)
Kleur Wit en zwart
Ondergrond ALL COURT
Referentie ID1565
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier