Junior tennisrackets 21 inch

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-25 / 25

Product 1 tot 25 van de 25

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-25 / 25

Product 1 tot 25 van de 25

Ben je op zoek naar een 21inch juniorracket voor de eerste tennistrainingen van je kind? Bij Tennispro.nl heb je keuze uit juniorrackets van verschillende gespecialiseerde merken, waaronder Babolat, Head, Prince, Wilson, Pro Kennex, Tecnifibre, ... We helpen je met veel plezier bij de keuze van het eerste racket van je kind en staan je graag met raad en daad bij wanneer je dit wenst. 

GEGARANDEERD EEN POSITIEVE ERVARING

Scroll langsheen de verschillende pagina's op onze website Tennispro.nl en ontdek het tennisuniversum van de juniorrackets. De keuze van aangepast materiaal is belangrijk om de juiste techniek te kunnen aanleren. Tennis leren spelen is niet simpel, maar met het gepaste racket zet je meteen een stap in de juiste richting. U kan kiezen uit juniorrackets die perfect gelijken op de rackets van topspelers als Rafaël Nadal en Novak Djokovic.

HET PASSENDE RACKET VOOR ELKE SPELER

Een keuze maken in het ruime aanbod op onze website lijkt soms een zware taak. Daarom staat ons team altijd klaar om u te helpen! Aangezien we een breed gamma rackets voor u hebben geselecteerd, kunnen we aan de wensen van elk kind tegemoetkomen. De 21inch rackets zijn afgestemd voor kinderen die tussen 100 en 115cm meten en voor kinderen tussen 5 en 6 jaar oud. Afhankelijk van lengte, lichaamsbouw en kracht heeft elk kind een geschikt racket.

UNE RAQUETTE PARMI LES MEILLEURES

Juniorrackets zijn ideaal voor beginnende jonge spelers. De modellen in ons aanbod zijn gekozen op basis van de volgende eigenschappen: gewicht, wendbaarheid, materiaal, technologieën en duurzaamheid. De rackets uit grafiet zijn extreem wendbaar waardoor je snel vooruitgang kan maken. Je kan modellen terugvinden voor meisjes, jongens en unisex modellen.