New Balance tennisschoenen dames

Filters

Fermer
Ondergrond
COLLECTIE
KLEUR
PRIJS

1-1 / 1

1 artikel(en)

Filters

Fermer
Ondergrond
COLLECTIE
KLEUR
PRIJS

1-1 / 1

1 artikel(en)

De New Balance tennisschoenen voor vrouwen zijn van zeer goede kwaliteit. New Balance is een uitstekende fabrikant van sportuitrusting en heeft een stap vooruit gezet op het gebied van tennis. Het Amerikaanse bedrijf wint steeds meer tennissers zoals Danielle Collins, Heather Watson of de Franse Clara Burel. Elk schoenmodel heeft een gemengde zool waarmee u op gravel of harde oppervlakken kunt spelen.

LES CHAUSSURES DE TENNIS NEW BALANCE SONT À ADOPTER AU PLUS VITE

Als u via onze website bestelt, zetten wij ons in om u een uitstekende service te bieden. U kunt ons contacteren als u informatie of advies nodig heeft. Het merk biedt verschillende assortimenten schoenen in verschillende kleuren en maten. Door New Balance schoenen te bestellen op onze website, voeg je klasse en efficiëntie toe aan je spel!

A CHAQUE JOUEUR SON MODELE

Welk model u ook zoekt, het Amerikaanse bedrijf biedt schoenen voor alle profielen aan. Het meest populaire model bij het grote publiek is de WC996. Dit zijn zeer elegante en sobere schoenen. Ze zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar lichte en dynamische schoenen. Dan komt de WC1296, dit model zal zich richten op de stabiliteit en ondersteuning van uw voeten. Als u bang bent voor het gebrek aan veiligheid van klassieke schoenen, dan is dit het model voor u. Deze twee modellen hebben je niet overtuigd? Maak je geen zorgen, je vindt bij ons ook de andere New Balance-modellen zoals de WC906, WC896 of WC796.

UN ASPECT TECHNIQUE QUI VOUS GARANTIT DES CHAUSSURES DE QUALITÉ

New Balance heeft een gloednieuwe zool voor haar schoenen ontwikkeld. Het bedrijf heeft namelijk een gemengde zool ontworpen die zich aan alle oppervlakken aanpast. Het binnenste deel van de zool is ontworpen voor harde oppervlakken, wat zorgt voor meer weerstand en optimale grip op alle soorten oppervlakken. De rest van de zool is geschikt voor gravel. Het visgraatpatroon dicht bij de buitenkant en de achterkant van de voet verbeteren de grip op gravel. Andere technologieën zijn aanwezig, zoals de N-durance technologie, die erin bestaat de hiel te versterken met een rubberen deel om slijtage aan de buitenzool te voorkomen. Er is ook Lightning Dry-technologie die vocht afvoert. Ontdek de New Balance schoenen!