NewBalance

New Balance : het universum van het merk

Ontdek het aanbod van het tennismerk New Balance op onze website Tennispro.nl. Hier vindt u alle schoenen van New Balance, maar ook een divers aanbod aan kleding, zoals t-shirts, shorts, polo's, jackets, sweaters en accessoires. Rust u opperbest uit om uw favoriete sport te beoefenen : tennis.


De toppers van dit moment

schoenen new-balance

Tenues homme
Tenues homme

DE NEW BALANCE SCHOENEN

New Balance 996 :
Met dit model richt New Balance zich op offensieve spelers en geeft ze meer snelheid om hun tegenstanders te overtreffen.
Pluspunten : Flexibiliteit, Lichtheid, Dynamiek.

Chaussures new-balance

NEW BALANCE KLEDING

new-balance dames
new-balance dames

Het Amerikaanse merk heeft zich in de tenniswereld gevestigd met topspelers als de Canadese speler Milos Raonic en de Britse speelster Heather Watson. Het sportmerk innoveert en creëert nieuwe technologieën om de kwaliteit en het prestatieniveau voortdurend te verbeteren. De New Balance Dry-technologie zorgt ervoor dat de kleding snel droogt, zodat u zich comfortabel voelt en u uw beste tennis kunt spelen.

Ontdek ook de New Balance tennisschoenen. Het LAV-model wordt gedragen door Milos Raonic. Deze schoen zal een revolutie teweegbrengen in uw comfort op de baan omdat hij is uitgerust met een Fresh Foam tussenzool. Deze technologie is ontwikkeld om u maximaal comfort, demping en stabiliteit te bieden. Voor kleding kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan heren-, dames- en juniorkleding. Deze stijlvolle kleding is ideaal om te dragen tijdens uw tennistrainingen en wedstrijden.